Verkiezing Duitse Koe van het jaar

Bij de Duitse verkiezing door het Duitse vakblad Kuhfacto (de HI plus van Duitsland) is RR Shottle Elisa de Duitse Koe van het jaar 2018 geworden!

De koe van familie Reinermann is als embryo naar familie Reinermann verkocht en is gefokt door Broekhuis Vee. Ze is namelijk een Shottle dochter van Broeks MBM Elsa. RR Shottle Elisa kreeg maar liefst 18.56% van de stemmen van de lezers van Kuhfacto. Ook kreeg ze een stem van één van de juryleden en wist daarmee koe van het jaar te worden. Elisa is extreem succesvol als fokkoe met meerdere zonen die fokstier zijn en tevens kleinzonen die fokstier geworden zijn zoals recent Bestboss!  

Er was nog meer succes voor GenHotel leden, nog drie koeien eigen aan en gefokt door GenHotel leden kwamen in de top 10!

HAS Stalaxy

Op plek drie, achter de bekende NH HS Marilyn Monroe eindigde de Galaxy dochter HAS Stalaxy van Hof am Sylvert van Olaf Rörden.Zij fokt extreem goed en heeft 4 zeer hoge zonen, Barkeeper, Sylvert, Minos en Starello RDC (op dit moment één van de meest populaire stiervaders voor roodbont)

HAS Stalaxy

KNS Rendevous

Op plek nummer acht is KNS Rendevous geeindigd, zij is niemand minder dan de moeder van KNS Boss, één de de allerbeste fokstieren die er zijn! Rendevous komt uit de geweldige Radieuse koefamilie.

KNS Rendevous

Wilder Hira

op plek nummer negen is Wilder hira van Wilder Holsteins, familie Holtkamp geeindigd. Zij is de grootmoeder van o.a. Wilder Hotspot en Wilder Hansa P!

complete top 10 top 5 stemmen van de lezers

 

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende