ALGEMEEN

ACTIVITEITEN

WEBSITE

CONTACT

 

Wat is GenHotel B.V.?

GenHotel B.V. is een onderdeel van Koole & Liebregts B.V. en produceert en verhandelt rundergenetica in de vorm van embryo’s, topdieren en stiervadersperma. Onze klanten en leveranciers zijn veehouders en KI-verenigingen wereldwijd.
Daarnaast runnen wij een website (www.GenHotel.nl) waar de internationale fokkerijwereld samen komt om nieuws te vergaren en fokmateriaal aan te kopen. Veehouders kunnen lid worden van deze website om zodoende hun genetica te promoten en te verkopen.

Visie

Samen bereik je meer” is onze visie. Wij geloven dat alleen via samenwerking een optimaal resultaat voor onze klanten mogelijk is. GenHotel zet daarnaast altijd in op langdurige relaties met haar klanten en leveranciers. In de gezamenlijke passie voor de fokkerij vinden wij elkaar.

Missie

De beste genetica beschikbaar maken voor onze klanten, daar staan wij voor. Wij leveren niet alleen kwaliteit in product maar ook in kennis, een efficiënte werkwijze en betrouwbaar zaken doen. Wij zijn een financieel gezonde en ter zake kundige zakenpartner met een enorm netwerk en daar profiteren onze klanten van, al 25 jaar.

Kernwaarden

 Betrouwbaar  Samenwerking  Resultaatgericht
Eerlijk zaken doen Meedenken met de klant Kennis van Zaken
Kwaliteit leveren Gedreven / Passie Vlotte levering
Doen wat we beloven Flexibel Snelle betaling