Wat is GenHotel?

GenHotel is een onderdeel van Koole & Liebregts B.V. en is een internethotel waar de internationale fokkerijwereld samen komt om nieuws te vergaren en fokmateriaal aan te kopen.

Wat gebeurt er in GenHotel?

Het virtuele hotel heeft een nieuwspagina, met nieuws dat de huurders aanleveren, aangevuld met algemeen nieuws uit de fokkerijwereld. Met regelmaat worden er veilingen georganiseerd van kalveren (GenHotel Selection Sale) en embryo’s (GenHotel Embryo Sale). Op deze veilingen wordt alleen fokmateriaal aangeboden van huurders van een kamer in het GenHotel.  
Fokkers uit binnen- en buitenland huren een kamer om hun bedrijf te promoten. Interessante en leuke bedrijfsgegevens worden vermeld en de meest populaire koeien (donoren) worden met behulp van foto’s en stambomen voorgesteld.
Daarnaast vind u hier lijsten met de hoogste genomic dieren van Europa en informatie over de te gebruiken stiervaders.

Wat biedt GenHotel?

  • Naamsbekendheid: De vele bezoekers zorgen voor meer bekendheid wereldwijd
  • Verkoopkansen: Uw dieren staan hier constant in de etalage en regelmatig worden veilingen georganiseerd
  • Up-to-date: Altijd de laatste genomics bij uw dieren en u kunt zelf ook lijsten uitdraaien op volgorde van genomic indexen (GTPI, RZG en NVI).
  • Nieuwsbron: U blijft op de hoogte van het laatste fokkerijnieuws
  • Gemak: K&L houdt de kamer bij en adverteren is minder nodig
  • Interessante fokkerijreizen & fokkerijbijeenkomsten

Wat kost GenHotel?

Voor GOLD MEMBERS kost het huren van een kamer €750,- per jaar en daarvoor mag u een onbeperkt aantal donoren plaatsen en krijgt u een onbeperkt aantal nieuwtjes op de website vermeld. Er wordt 10% commissie berekend over het verkochte fokmateriaal via de veilingen met een minimum van €75 per verkocht embryo. 
Voor SILVER MEMBERS kost het huren van een kamer €375,- per jaar en daarvoor mag u 5 donoren plaatsen en krijgt u 4 nieuwtjes per jaar op de website vermeld. Er wordt 10% commissie berekend over embryo's verkocht via de Embryo Sale (met een minimum van €75,- per embryo) en 15% over levend fokmateriaal via de Selection Sale. 

Hoe kunt u een kamer reserveren bij GenHotel?

U kunt zich aanmelden via Martijn van der Boom (tel: +31(0)624217748) of via het contactformulier op deze site.