GenHotel Embryoprogramma

Wilt u graag topfokkerij bedrijven met lage instapkosten? Dan is het GenHotel EmbryoProgramma wat voor u! Via ons EmbryoProgramma verwerft u 50% eigendom van topgenetica tegen zeer aantrekkelijke condities! Vaak door slechts de kosten van het implanteren en het uitdra­gen van de embryo's voor uw rekening te nemen en soms met een bijbetaling per embryo. Dit is uiteraard afhankelijk van de kostprijs/waarde van de embryo’s.

Alle nakomelingen uit deze embryo's worden getest op genomics, de stieren die goed zijn worden geleverd aan de KI en afhankelijk van de ge­nomics van de vaarskalveren wordt samen bepaald wat er mee gedaan wordt. Op deze manier kunt u topgenetica verkrijgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Wij hebben voor u constant embryo’s beschikbaar uit topdonoren met hoge genomics voor RZG, TPI en/of NVI. Beschikbare embryo's kunt u vinden in de GENHOTEL EMBRYO SALE.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole op +31 (0)6 54796318 of gebruik hiervoor het contactformulier op deze website.
 

enkele Voorbeelden van donoren:

Schuit K&L RM Britt P Red

De Oosterhof DG Rose RDC VG-87

- Britt is een fraaie, roodbonte Mr DDS Mega-Watt RDC dochter uit de succesvolle Apina Massia familie. Ze combineert productie en gezondheid en is bovendien genetisch hoornloos!

- Fantastische Rubicon dochter met roodfactor uit de Golden-Oaks Mark Prudence EX-95 familie! Moeder van één van de hoogste roodbonte vrouwelijke dieren voor gTPI wereldwijd!

K&L Ms Lolita P

K&L RM Marica Red VG-87

- Lolita P is één van de hoogste roodfactor Mission P RDC dochters wereldwijd, en ook nog hoornloos. De Caudumer Lol familie met vele hoge stieren bij de KI, zoals Batch P, Smile P RDC en Solitair P Red.

- Geweldige Sunfish RDC dochter met VG-89 uier! Marica Red produceert veel melk met hoog eiwit percentage en heeft zich al bewezen door meerdere hoge dochters.

Schuit K&L RM Marcy PP Red VG-86

Willsbro K&L Nugget Aderyn RDC VG-85

- Marcy is zelf verkocht via het Embryoprogramma en een aantal van haar dochters zijn weer verkocht via de Selection Sale zoals Maggy P Red (€ 16.500,-). Deze worden nu ook weer gespoeld en embryo's komen beschikbaar via het Embryoprogramma.

- Meerdere dochters van Aderyn worden gespoeld en embryo's komen beschikbaar via het Embryoprogramma