GenHotel Embryoprogramma

Wilt u graag topfokkerij bedrijven met lage instapkosten? Dan is het GenHotel Embryoprogramma wat voor u! Via ons Embryoprogramma verwerft u 50% eigendom van topgenetica tegen zeer aantrekkelijke condities! Vaak door slechts de kosten van het implanteren en het uitdra­gen van de embryo's voor uw rekening te nemen en soms met een bijbetaling per embryo. Dit is uiteraard afhankelijk van de kostprijs/waarde van de embryo’s.

Alle nakomelingen uit deze embryo's worden getest op genomics, de stieren die goed zijn worden geleverd aan de KI en afhankelijk van de ge­nomics van de vaarskalveren wordt samen bepaald wat er mee gedaan wordt. Op deze manier kunt u topgenetica verkrijgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Wij hebben voor u constant embryo’s beschikbaar uit topdonoren met hoge genomics voor RZG, TPI en/of NVI. Beschikbare embryo's kunt u vinden in de GENHOTEL EMBRYO SALE.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole op +31(0)54796318 of gebruik hiervoor het contactformulier op deze website.
 

enkele Voorbeelden:

Schuit K&L RM Marcy PP Red VG-86

Willsbro K&L Nugget Aderyn RDC VG-85

- Marcy is zelf verkocht via het Embryoprogramma en een aantal van haar dochters zijn weer verkocht via de Selection Sale zoals Maggy P Red (€ 16.500,-). Deze worden nu ook weer gespoeld en embryo's komen beschikbaar via het Embryoprogramma.

- Meerdere dochters van Aderyn worden gespoeld en embryo's komen beschikbaar via het Embryoprogramma