Hoge PTAT Jordy dochters bij Upstream

Bij Lakeside / Upstream Holsteins treft u nu twee hoge PTAT Jordy-Red dochters aan. Beide worden ondersteund door fabuleuze koefamilies die zich, met name op exterieurgebied, meer dan bewezen hebben!

UPS K&L Adeena RDC

Ups K&L Adeena RDC is een roodfactor Jordy-Red dochter uit één van de meest besproken vaarzen van de laatste tijd; HC Archrival Arianne. Arianne, in eigendom van Batouwe & Schouten Holsteins, is een Archrival kleindochter van BVK Atwood Arianna, een met EX-94 ingeschreven Atwood dochter van MS Kingstead Chief Adeen EX-94. Atwood, één van de meest populaire exterieurstieren van het ras, stamt ook uit deze familie. En wat te denken van Shoremar S Alicia, de met EX-97 ingeschreven volle zus van Chief Adeen.
Adeena RDC is in gezamenlijk eigendom met GenHotel en heeft voorlopige exterieuruitslag van +4.09 PTAT. Daarmee behoort ze tot de absolute top van Europa.


MS Kingstead Chief Adeen EX-94

UPS Abbey Red

Lakeside UPS Abbey Red is een roodbonte Jordy-Red dochter. Ze scoort +3.54 PTAT en is daarmee een van de hoogste roodbonte dieren voor PTAT. Haar moeder, Lakeside Defiant Ashlyn Red, is net vers en stamt via een VG-86 Damion en een VG-87 Talent dochter uit niemand minder dan Tri-Day Ashlyn EX-96. Ashlyn is een imponerende show- en fokkoe. Ze is de Grand Champion van de World Dairy Expo & Royal Winter Fair 2001 en tevens de moeder van geweldige showkoeien zoals EK-Oseeana Ambrosia EX-95, EO Siemers Ashlyns Angel EX-96 en Ernest-Anthony Aphrodite EX-95.

Tri-Day Ashlyn EX-96
Tri-Day Ashlyn EX-96

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende