Update De Dorre Holsteins

De site van De Dorre Holsteins is bijgewerkt en er zijn een aantal nieuwe dieren toegevoegd. Wat te denken van nakomelingen uit misschien wel twee van de beste Talent dochters ter wereld; Rockymountain Talent Licorice EX-95 & Rainyridge Talent Barbara EX-95 of een rechtstreekse dochter van Val-Bisson Shottle Imelda EX-91…

De Dorre Drive Licorice

De Dorre Drive Licorice is dochter van Scientific Drive (Marrick x Doorman x Debutante Rae familie) uit de geweldige Gold Chip dochter MS Licorice GC Lushous RDC VG-88. De moeder van Lushous RDC is niemand minder dan Rockymountain Talent Licorice EX-95 (v. Talent), de Honourable Mention Grand Champion van de Royal Winter Fair 2010. De afstamming van Licorice voert via dochters van Rudolph en Skychief terug op Ravenswell Lydia EX-92 (Astro Jet). Lydia is ook de stamkoe achter andere geweldige fok- en showkoeien zoals Idee Lustre EX-95 en Idee Goldwyn Lynley EX-94.

Rockymountain Talent Licorice EX-95
Rockymountain Talent Licorice EX-95

De Dorre Bandid Barbara

Een andere imponerende Talent dochter, Rainyridge Talent Barbara RDC EX-95, is de 4e moeder van De Dorre Candid Barbara. Haar moeder is een VG-87 Dozer dochter uit een VG-86 Supersire uit Rainyridge Super Beth RDC VG-86 (Superstition x Talent Barbara RDC). De moeder van Talent Barbara RDC is de met EX-95 ingeschreven Outside dochter RF Outside Breeze. Zij is via een Excellente Milan een kleindochter van Rainyridge Tony Beauty EX, de koe die als 14-jarige de Grand Champion titel op de World Dairy Expo wist te veroveren.


Rainyridge Talent Barbara RDC EX-95

De Dorre Byway Imelda

Last but not least is De Dorre Byway Imelda, een directe Byway dochter uit de geweldige fokkoe Val-Bisson Shottle Imelda EX-91. Shottle Imelda is de moeder van de fokstier Val-Bisson Doorman (v. Bookem) die dus een halfbroer van Byway Imelda is. Volgende moeder is Val-Bisson Goldwyn Maya VG-86, Canadees koe van het jaar 2016.


Val-Bisson Doorman (Bookem x Val-Bisson Shottle Imelda EX-91), halfbroer van Byway Imelda

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende