ALGEMEEN

ACTIVITEITEN

WEBSITE

CONTACT

 

Wat gebeurt er op www.genhotel.nl?

Op de GenHotel website treft u het laatste nieuws uit de fokkerijwereld aan. Daarnaast zijn er aparte pagina's met de huidige stiervaders en bijvoorbeeld toplijsten voor genomics van de hoogste vrouwelijke dieren in Europa. Met regelmaat worden er veilingen georganiseerd van kalveren (Selection Sale) en er is een constant aanbod van embryo's (Embryo Sale). Op deze veilingen wordt alleen fokmateriaal aangeboden van GenHotel leden.
Fokkers uit binnen- en buitenland kunnen lid worden van GenHotel om hun bedrijf online te promoten en hun genetica te verkopen. Interessante en leuke bedrijfsgegevens worden vermeld en de meest populaire koeien (donoren) worden met behulp van foto’s en stambomen voorgesteld. Bedrijfsinspecties, hoge genomic uitslagen en/of andere leuke feiten worden op de GenHotel site vermeld ter promotie van de fokbedrijven.

Wat biedt het GenHotel lidmaatschap?

  • De vele bezoekers zorgen voor wereldwijd meer naamsbekendheid van de leden
  • De dieren van de leden staan hier in de etalage en er worden continu veilingen georganiseerd dus er zijn constant verkoopkansen
  • Altijd up-to-date genomics bij de dieren en de leden kunnen zelf ook lijsten uitdraaien op volgorde van genomic indexen (GTPI, GRZG en/of GNVI).
  • De bezoekers blijven op de hoogte van het laatste fokkerijnieuws
  • GenHotel houdt de website bij en adverteren is minder nodig voor de leden
  • Interessante fokkerijreizen & fokkerijbijeenkomsten (GenHotel dag)
  • Regelmatig wordt ‘inside information’ met de leden gedeeld

lidworden van genhotel

U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op deze site om u aanmelden voor een GenHotel lidmaatschap. We bieden twee soorten lidmaatschappen. Het zogenoemde "GOLD MEMBERSHIP" en het "SILVER MEMBERSHIP". Klik hier voor meer informatie over de lidmaatschappen.