Altijd al eens de HHH-Show willen jureren? Dit is uw kans!

Speculeren

Alle inzenders zijn al weken, zo niet maanden bezig om hun dieren zo goed mogelijk voor te bereiden op de HHH-Show 2017. Nu de opgave bekend is begint ook het grote speculeren. Wat zijn de koeien om rekening mee te houden? Welke exterieurcracks gaan elkaar al in de rubriek tegenkomen? Wie worden de kampioenes? En natuurlijk de grote vraag: Welke koeien worden de algemeen kampioenen van de HHH-Show 2017.

GenHotel HHH Judging Competition

Dit jaar kunt u zich ook een beetje jury-lid voelen. U kunt namelijk zelf uw favorieten kiezen met de GenHotel HHH Judging Competition. Per klasse (Jong, Midden, Oud) kunt u 2 koeien kiezen die volgens u hoge ogen zullen gooien. U verdient punten indien de door uw gekozen koeien op de 1e, 2e of 3e plaats in hun rubrieken eindigen (zie tabel). Er zijn extra punten te verdienen door het kiezen van de juiste kampioene per klasse (zie tabel) ...

Klik hier om de zwartbont competitie te voorspellen


Klik hier om de roodbont competitie te voorspellen


Let op: u kunt uw voorspelling doorgeven tot en met donderdag 7 december 2017!

Winnaar

In de week na de HHH-Show zullen we de uitslag bekend maken. De inzender met de meeste punten is de winnaar. Bij een gelijk aantal punten geeft de algemeen kampioene de doorslag. Mochten meerdere inzenders ook dezelfde algemeen kampioene hebben gekozen dan kijken we verder naar het aantal kampioenen en vervolgens naar het aantal eerste, tweede en/of derde plaatsen dat door zijn/haar koeien behaald zijn. Is er daarna nog steeds geen winnaar zijn dan wordt de snelste inzender tot winnaar uitgeroepen. Succes!

eerste plaats (in rubriek) 100 Punten
tweede plaats (in rubriek) 50 Punten
derde plaats (in rubriek) 25 Punten
Kampioene 250 PuntenDoe mee met de GenHotel HHH Judging Competition en maak kans op een mooie GenHotel-jas