Wilder Kanu 3e kalfs en verhoogt exterieurscore

De zeer succesvolle fokkoe WIlder Kanu 111 RDC is een maand geleden voor de derde keer gekalfd en is onlangs opnieuw ingeschreven.

Kanu wist haar score te verhogen naar VG-88 met VG-89 uier. Dat deze familie het in zich heeft om ieder jaar beter te worden bewijst Kanu haar Larson dochter Karamba. Zij wist haar exterieurscore ook te verhogen als 3e kalfs naar VG-87 met VG-88 uier!

De leden uit de Wilder Kanu 111 RDC lijn zijn altijd super in uier en benen en op 1 na zijn alle dochters tot nu toe met VG ingeschreven. Ze heeft inmiddels al 9 VG dochters! Ook weet Kanu haar sterke genen altijd zeer goed door te geven. Haar dochters van Aikman en Ladd hebben inmiddels ook al weer zonen zij de KI staan en haar twee dochters van Brekem fokken ook super.

Wilder K22 Red bij Koepon heeft tot dusver twee dochters, de eerste is Koepon Apoll P Kira 1-Red met 157 gRZG en Wilder K 2002 RDC (gRZG 155) werd onlnags aangekocht op de GenHotel Selection Sale door Schuit Holsteins.

Wilder K25 Red bij Wilder zelf weet ook super te fokken. Ze heeft inmiddels al 5 dochters van gRZG 155 of hoger! Wilder Kalibra RDC is hiervan een mooi voorbeeld. Zijn scoort 156 gRZG en +312 gNVI! Wilder Kalibra RDC is in gezamelijk eigendom van Ritmaster, Poppe, K&L en Red Hot en werd aangekocht op de German Selection Sale.

We zullen dus nog veel horen van deze koefamilie!

Wilder Kairo 55 RDC VG-89

Wilder Kairo 55 RDC VG-89, de moeder van Wilder Kanu 111 RDC

 

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende