VOST Select Sale 6

Meld nu uw dieren voor de veiling aan!

Onder het motto: ,,De vroege vogel vangt de worm” zijn de eerste voorbereidingen voor alweer de zesde editie van de ‘VOST Select Sale’, welke gehouden wordt op 30 november, in volle gang. Aangezien een veiling als deze, met uitsluitend top genetica, niet goed kan gedijen zonder imposante lotnummers, dagen wij u uit om nu alvast uw interessante dieren op te geven!

We zijn op zoek naar kalveren en pinken met hoge én complete genomics, interessante afstamming en/of top exterieur. In de klasse drachtige pinken dan wel vers afgekalfde vaarzen ligt de nadruk vooral op dieren met goed exterieur uit bijzondere koefamilies. In ruil voor uw aanbod krijgt u van ons als Select Sale Team een internationaal en uiterst professioneel handelsplatform voor uw genetica. Haal dus meer uit uw verkoop en maak gebruik van onze betrouwbare service rondom de transacties en het afronden van het transport.

De eerste topdieren van onze verkoopselectie staan al vast, dus houd onze sale-updates in de vakmedia in de gaten! De aanmelding loopt tot maandag 3 september a.s.

Uw contactpersonen voor de Sale

Net als in de afgelopen 2 jaar wordt ook deze Sale georganiseerd en doorgevoerd door GenHotel en VOST uit Duitsland. Voor het aanmelden van lotnummers, informatie over het verloop van de veiling en de verkoopdieren kunt u terecht bij Boudewijn Koole en Martijn van der Boom van GenHotel.

Boudewijn Koole

Mobiel: +31 (0) 65 47 96 318
E-Mail: Boudewijn@GenHotel.nl

Martijn van der Boom

Mobiel: +31 (0) 62 42 17 748
E-mail: Martijn@GenHotel.nl

Meer informatie en beeldmateriaal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste salenieuws? En alvast een eerste blik willen werpen op de lotnummers? Bekijk dan onze officiële VOST Select Sale Facebookpagina en blijf ‘up-to-date’!

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende