Veenhuizer Gold One wint Drentse Wintershow

De 25e editie van de Drentse Wintershow in Pesse is vrijdagavond gewonnen door Veenhuizer Gold One van Veenhuizer Holsteins. De Goldwyn dochter uit Veenhuizer Damion Winnie EX-92 had eerder op de avond in de strijd om de titel in de middenklasse al afgerekend met Bradnick dochter Matje 59 van de familie Ton.

Drouner Holsteins

De titel bij de oudere koeien werd gewonnen door Drouner Ria 1038 van Drouner Holsteins. De Scooby Duu bleek te sterk voor Tellingen Keira 1, een Shottle dochter van de familie Krikken.
Drouner Holsteins mengde zich met Drouner Asra 1295 ook in de strijd om het vaarzenkampioenschap. De Tango dochter was slechts een maand vers en moest uiteindelijk genoegen nemen met het reserve kampioenschap achter Giessen Charity 11 (Gold Chip) van Giessen Holsteins. Charity 11 maakte ook deel uit van de winnende bedrijfsgroep van Giessen Holsteins.

Drouner Ria 1038 EX-91
Drouner Ria 1038 EX-91 (archieffoto)

Jongvee

Het algemeen kampioenschap bij de kalveren is gewonnen door COL DG Allesa Red van Maikel Bosma (Handel & Dienstverlening M. Bosma). Allesa Red is een Brekan dochter achter-kleindochter van de bekende Tableau dochter HMS Arabella EX-90. Marieke Albring veroverde met Drouner K&L Aiko 1398 (Bestboss x Drouner AJDH Aiko 1267 P-Red) het kampioenschap toilet.


COL DG Allesa Red

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende