Update Koepon Genetics

De site van Koepon Genetics is bijgewerkt met de hoogste en meest actuele donoren. De meeste van deze donoren zijn afkomstig uit het fokprogramma van Koepon Genetics en stammen uit de Classy en Regenia familie. Daarnaast treft u nu ook nakomelingen uit de Wilder Kanu, Henkeseen Hillary, Lylehaven Lila Z, Wilder Meta, Kamps-Hollow Durham Altitude en Holbra Prudence familie aan.

GRZG

In de veestapel van Koepon Genetics zijn al meer dan 20 vrouwelijke dieren te vinden die ten minste +155 GRZG scoren en zelfs al 5 met minimaal +160 GRZG. Denk bijvoorbeeld aan Koepon Band Classy 377, een +164 GRZG Bandares dochter uit de Koepon Classy familie, en Koepon Amu Regenia 245, een spoelbare +161 GRZG AltaAmulet dochter uit de Regenia familie. De grootmoeder van laatst genoemde is Koepon Epic Regenia 109 VG-88, de reserve kampioene oud van de Groninger Rundvee Show (zie: Uitstekende GRZG voor Koepon Genetics).

GTPI en GNVI

Ook op Amerikaanse (GTPI) en Nederlandse (GNVI) basis levert de genetica bij Koepon Genetics toppers af. Denk bijvoorbeeld aan Koepon Duke Ruby 14, een +2851 GTPI Duke dochter uit de Regenia familie. Haar moeder is de populaire Koepon Ruby-Ann, een Rubicon dochter met al meerdere hoge nakomelingen op zowel Amerikaanse, Duitse als Nederlandse basis. Een mooi voorbeeld hiervan is Koepon Hotline Ruby 11 die +162 GRZG, +2805 GTPI en +349 GNVI scoort.
Tot de toppers op Nederlandse basis behoort bijvoorbeeld Koepon Classy 402. De afstamming van deze +371 GNVI Bandares voert via dochters van Rubicon, Doorman, Snowman en Lawn Boy terug op Koepon Shot Classy 17 VG-85.

Koepon Door Classy 161 GP-84
Koepon Door Classy 161, grootmoeder van Classy 402

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende