Red-Impact Competition 2018

Het is weer tijd voor de jaarlijkse “Red-Impact Competition” van Holstein International. Tussen de indrukwekkende lijst met genomineerden staan twee koeien in eigendom van GenHotel leden…

Julia 382

Een koe die zich meer dan bewezen heeft is Stadel dochter Julia 382 van Werler Holsteins die in 2015 ook al eens genomineerd was voor de Red-Impact Competition. Sindsdien is haar invloed alleen maar toegenomen.
Met haar indrukkende nakomelingen bezorgde ze haar eigenaren hoogst persoonlijk de titel “Fokker van het jaar 2015” (HHH-Show) & “Roodbont fokker van het jaar 2015” (Platform Roodbont). In combinatie met Lawn Boy leverde Julia 382, die zelf met EX-92 ook een prachtige verschijning was, superieure nakomelingen. Denk bijvoorbeeld aan de fokstieren Lowlands Bolero en Red Cliff en hun volle zus Julia 388 P Red VG-88 die op haar beurd weer de moeder is van Janko P. Julia 382 is tevens de grootmoeder van de stieren Julandy (Andy x Moonlight) en Jotani (Jotan x Konvoy) en heeft daarmee haar nominatie meer dan verdient!

Julia 382 EX-92
Julia 382 EX-92


Lowlands Bolero (Lawn Boy x Julia 382), voormalig #1 NVI van Nederland

Sanderij Massia Sneeuwwitje RDC

Sanderij Massia Sneeuwwitje RDC is een VG-87 Snowman dochter en een van de belangrijkste pionnen binnen het fokprogramma van De Sanderij. Haar moeder is Apina Massia 102 RDC EX-90, een Shottle dochter van Apina Massia 21 EX-90 (Lentini), die zelf ook al eens genomineerd was voor de Red-Impact competitie.
Sneeuwwitje is bijvoorbeeld de moeder van de Perfect Aiko zonen zoals Sanderij Payback Red en Perka RDC. Daarnaast is ze ook de moeder van een grote schare vrouwelijke nakomelingen die op hun beurd ook alweer hoge nafok hebben. Denk bijvoorbeeld aan Wilder Smile Red, een Brekem dochter met vele hoge geteste dochters. Ook de nominatie van Sneeuwwitje RDC, die nog altijd present is bij De Sanderij, is verdient!


Sanderij Massia Sneeuwwitje RDC VG-87

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende