Pentagon K&L Pokemon Clun #1 in Spanje

De nieuwe nummer 1 GICO stier in Spanje is Pentagon K&L Pokemon Clun. Met maar liefst +4952 GICO verpulvert de Jetset zoon de concurrentie en hij is nu met afstand de lijstaanvoerder van de Spaanse genomic stieren. Pokemon Clun is na K&L CV Clever (Chevalier x Koepon Oak Classy 4672) en K&L BC Snake II Batery (Battlecry x Newhouse K&L Sneeker 6960) al de 3e opeenvolgende stier uit het fokprogramma van K&L die de #1 positie in Spanje verovert.

Afstamming

De grootmoeder van Clun is VDP Leida 466 GP-84, een G-Force dochter die door K&L is aangekocht bij de Melkveebedrijf het Ommerkanaal van Mts. Petter-Aufderhaar. Leida 466 heeft meerdere hoge nakomelingen nagelaten waaronder K&L ST Leida 3892 GP-83, de Sargeant moeder van Clun. Leida 3892 produceerde in haar eerste lijst ruim 12.500 kg melk met 3.35% eiwit. Ze heeft vrouwelijke nakomelingen van Jetset, Baltikum en Milford-P. Een van haar Baltikum dochters was de veilingtopper van de Sunrise Sale.

K&L Embryoprogramma

Pokemon Clun is gefokt door Mts. Kok en K&L. Hij is als embryo's via het K&L Embryoprogramma verkocht aan Mts. Kok. Dit resultaat betekend opnieuw succes voor het K&L Embryoprogramma. Via dit programma kunnen fokkerijliefhebbers tegen relatief lage inkoop prijzen investeren in hoog waardige embryo’s. Ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met Boudewijn Koole.

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende