Nieuw bij Lakeside & Upstream Holsteins

Het jaar 2017 eindigde super voor Lakeside & Upstream Holsteins. Lakeside Ups Red Range werd via de GenHotel Selection Sale verkocht voor maar liefst € 23.000,- en daarnaast werden op de valreep nog een aantal nieuwe dieren toegevoegd aan de veestapel. We stellen ze even kort aan u voor.

ViG Alexia

Aangekocht op de VOST Select Sale is ViG Alexia, een schitterende O’Connors Classic dochter. Haar afstamming is gemaakt voor de showring en voert via dochters van Doorman en Atwood terug op niemand minder dan MS Kingstead Chief Adeen EX-94. Gezien haar afstamming is het geen verrassing dat Alexia ook nog eens +3.46 PTAT scoort. Daarmee is ze een van de hoogste dieren voor PTAT in Europa.


MS Kingstead Chief Adeen EX-94, overgrootmoeder van Alexia

Hoornloos

Uit de familie van KHW Regiment Apple-Red EX-96 stamt Lakeside Kingboy Alisha P. De moeder van deze hoornloze Kingboy dochter is Soetten Botter Ajorien P VG-85 van ARGH Holsteins. Ajorien P is een Esperado kleindochter van MS Apples Angelina RDC EX-90 (Stormatic x Apple-Red).
COL Cleary PP is zelfs homozygoot hoornloos. Met +2464 GTPI is ze één van de hoogste hoornloze dieren in Europa. Haar moeder is een Powerball dochter uit de “genomic giant” COL Carmen VG-86, een Freddie dochter uit Drouner AJDH Cosmo VG-87 (Freddie x Larcrest Cosmopolitan VG-87).


KHW Regiment Apple-Red EX-96, stamkoe achter Alisha P

Rosylane Red

Tot slot Upstream Rosylane Red, een Salvatore uit De Oosterhof DG Rose RDC (Rubicon x Aikman x Man O Man x Holbra Pam). Rosylane Red is een volle zus van Lakeside UPS Red Range, de #1 GTPI Roodbont (12-2017) die via de GenHotel Selection Sale voor € 23.000,- is verkocht aan Koepon Genetics. Rosylane Red doet niet veel voor haar volle zus onder en scoort ook +2689 GTPI. Daarnaast heeft ze ook een mooie Duitse fokwaarde van +155 GRZG.


Holbra Pam VG-87, 4e moeder van Rosylane Red & Red Range

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende