Nieuw bij GenHotel: PR Holsteins

Nieuw bij GenHotel is PR Holsteins van Piet van Rees uit Bergambacht. De prefix – PR – van Piet van Rees kwam recent nog in het nieuws door PR Beauty Vera 2. Deze Mogul vaars is afgelopen winter verkocht aan Schep Holsteins en op de NRM wist ze voorgebracht door Rob Schouten door te dringen tot de finale na een tweede plaats in de jongste vaarzen rubriek. De moeder van Vera 2 is een Jives dochter uit PR Julia VG-88 (Mac x Glenn-Ann Shottle Pepper EX-90). PR Julia is een volle zus van Excellence Mac Melissa VG-87, de moeder van de bewezen stier Picanto (v. Snowman) in Duitsland.

Missy

Op de site van PR Holsteins treft u meerdere bekende koefamilies aan. Wat te denken van PR Shauny, een +2655 GTPI Modesty dochter ondersteund door de Wesswood-HC Rudy Missy EX-92 familie. De moeder van Shauny is een McCutchen dochter uit een Man O Man dochter van Ammon-Peachey Shauna EX-91, moeder van stieren zoals Supersire, Headliner, Sargeant en Platinum.

Dellia

Voor fraai exterieur moet PR Darla zorgen. Deze Mogul dochter is een achterkleindochter van HBC Daydream VG-89, de bekende Shottle dochter uit de familie van Snow-N Denises Dellia EX-95. De moeder van Darla is Future Dream H. Darina EX-90, een Snowman dochter uit HBC Goldwyn Daydream EX-91. Darina was deelnemer aan de Europese Show in Colmar en Daydream is de Reserve Kampioene Vaarzen van de NRM 2012. Wellicht treed Darla in de toekomst in de voetsporen van haar succesvolle voorouders.


PR Darla

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende