K&L BN Coba P Red kampioene in Luttenberg

K&L BN Coba P Red van De Wijde Blik Holsteins en K&L is afgelopen zaterdag Kampioene Roodbont Jong geworden op de Provinciale kalverkeuring in Luttenberg. Aan de hand van Zarènde Gunnink werd Coba P als eerste opgesteld in haar rubriek om vervolgens ook het kampioenschap voor zich op te eisen. In de Junioren rubriek was dit duo ook de sterkste in de categorie Toilet.

Oelhorst Coba

De hoornloze Coba P Red is een +144 GRZG / +222 GNVI Barny dochter uit de bekende Coba familie van Oelhorst Holsteins en via de GenHotel Selection Sale verkocht aan De Wijde Blik Holsteins. Haar moeder is een met GP-84 ingeschreven Nugget dochter die in haar eerste lijst voorspeld wordt op 10.396 kg melk met 3.67% eiwit. Via een VG-87 Snow RF voert deze afstamming terug op Oelhorst Coba 196 P Red VG-86 (Lawn Boy x VG-88 Kian x EX-90 Lord Lily x EX-90 Celsius x EX-90 Nate), een zeer populaire Lawn Boy dochter.


K&L BN Coba P Red

Oelhorst Coba 196 P Red VG-86
Oelhorst Coba 196 P Red VG-86

HAM Doorman Angel

Met HAM Doorman Angel behaalde ook ARGH Holsteins opnieuw een succes. De fraaie Doorman dochter won haar rubriek. Haar moeder is een met EX-91 ingeschreven Fortune dochter uit EO Siemers Ashlyns Angel EX-96, een van de uitstekende Stormatic dochters uit Tri-Day Ashlyn EX-96.

Ham Doorman Angel
Ham Doorman Angel

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende