Hedra Delta Alumette 4-Red VG-87; Jerudo x Mascol

Hedra Delta Alumette 4-Red is een zeer interessante donor bij Hedra Holsteins. Ze is vers ingeschreven met VG-87 en met haar afstamming, Jerudo x Mascol, heeft ze roodbont veel te bieden. Ze is nog steeds een van de hoogste Jerudo dochters in Nederland en komt uit een zeer sterk verervende koefamilie.

De moeder van Alumette 4-Red is JK Eder Delta Alana*RC, een met VG-88 ingeschreven Mascol dochter. Ook zij is opnieuw op de foto gezet. Alana is veelvuldig gecontracteerd door KI's in binnen- en buitenland. Haar grootmoeder is de bekende Belgische Stadel dochter Suzan EX-91. Deze Suzan blijkt een geweldige fokkoe te zijn die zelfs de Belgische nationale show op haar naam wist te schrijven.


Hedra Delta Alumette 4-Red VG-87 (Jerudo x Mascol)


JK Eder Delta Alana*RC VG-88, de Mascol moeder van Alumette 4-Red

Homozygoot hoornloos
Hedra Lize 708 is een Lawn Boy dochter uit Hedra Lize 665 VG-88 (Classic x Addison x Lava). De Lize/Liza koefamilie is al jarenlang actief bij Hedra Holsteins, en niet zonder succes. De Addison moeder van Lize 665 is ingeschreven met VG-89 en produceerde meer dan 100.000 kg melk in slechts 7 lactaties. Haar Classic dochter Lize 665 heeft duidelijk wat van deze productiekracht meegekregen. In haar tweede lijst produceerde ze namelijk 14.600 kg melk met 3.60% eiwit in 305 dagen.
Uit Hedra Lize 708, de Lawn Boy, is bij Hedra Holsteins een homozygoot hoornloos Mitey-P vaarskalf aanwezig.


Hedra Lize 708 (Lawn Boy x Hedra Lize 665)

O Man en Goldwyn vrij
Delta Robyn is een Gibor x Shottle x Dustin uit de familie van Veneriete Willis. Ze is vrij van O Man en Goldwyn bloed en is de moeder van de nummer 8 en 12 G-Force dochter in Nederland (gNVI).


Delta Robyn (Gibor x Shottle x Dustin)


klik op de volgende link voor meer informatie: Hedra Holsteins

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende