GenHotel-leden op Dairy Fair Mariënwaerdt

Tijdens de Dairy Fair op Landgoed Heerlijkheid te Mariënwaerdt zijn afgelopen zaterdag weer meerdere GenHotel leden met dieren in de keuringsring geweest.

Bij de kalverkeuring was Nick de Jong (4 jaar) in de jongste leeftijdsklasse Kampioen Toilet met Willem's-Hoeve Rita 2169 (v. Solomon). In dezelfde leeftijdsklasse behaalde Guido Ritmeester (5 jaar), Ritmaster Holsteins, het Kampioenschap Voorbrengen met Hunter RM Judith 2 Red (v. Maxx). Fay de Jong (5 jaar) werd Reserve Kampioen Voorbrengen met Willem's-Hoeve Rita 2165 (v. Ranger).

In de leeftijdscategorie 6 t/m 8-jarigen was Job van Holland (6 jaar) de Kampioen Voorbrengen met VanHolland Tirssa 24 Red (v. Jotani-Red). Gert Bakker (10 jaar), van Batouwe Holsteins, ontving de prijs voor Kampioen Toilet in de groep 9 - 11 jaar, met Batouwe Jrd Belladonna (v. Jordy-Red).

Ook bij de koeien waren er meerdere hoge noteringen in de rubrieken :

VanHolland Cinderella 7, een De-Su Honeybee van Corné en Liesbeth van Holland, een jeudige, complete vaars met een best uier, was de 1A in de 2e rubriek zwartbonte vaarzen.

VanHolland Roosje 107, een Mogul-dochter van VanHolland Holsteins, werd in de middenklasse-rubriek met 2e kalfs koeien als 1C opgesteld.

Willem's-Hoeve Rita 9863, de bekende Danillo-dochter van Willem's-Hoeve Holsteins, behaalde in de Productieklasse de 1A positie.

► Bij de roodbonte vaarzen was Share Dg Agnieska-Red, de Payball-Red dochter van Batouwe Holsteins (Pieterjan Bakker), de 1B in de oudste rubriek vaarzen en Honorable Mention tijdens de kampioenskeuring roodbonte vaarzen.

► In de jongste rubriek roodbonte vaarzen behaalde de krachtige Attico-Red dochter Willem's-Hoeve Rita 1801-Red de 3e plek.

Foto's : Lianna Kolff


Guido Ritmeester (4 jaar), Kampioen Voorbrengen 4 & 5 jarigen


Job van Holland (6 jaar), Kampioen Voorbrengen 6 t/m 8 jarigen


Gert Bakker (10 jaar), Kampioen Toilet 9 - 11 jaar


VanHolland Cinderella 7 (v. Honeybee), 1A in de 2e rubriek zwartbonte vaarzen


Share Dg Agnieska-Red (v. Payball-Red), 1B in de rubriek roodbonte vaarzen


Willem's-Hoeve Rita 9863 (v. Danillo), 1A in de Productieklasse

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende