Fantastische volle zussen bij Lindenhof Holsteins

Bij Lindenhof Holsteins zijn dit jaar twee fantastische volle zussen aan de melk gekomen. We hebben het over HLB Binale en HLB Baccara, Balisto dochters uit Richmond-FD Barcelona GP-84 (Perry x Richmond-FD S Barbara EX-90). Onlangs zijn beide zussen op de foto gezet zoals u op de bijgevoegde foto's kunt zien. Binale en Baccara zijn zeer fraaie vaarzen, beide met VG-87 ingeschreven en ze produceren ook fantastisch. Vanwege hun hoge genomics zijn ze ook foktechnisch benut en allebei hebben dan ook al meerdere hoge nakomelingen.

HLB Binale

Op de bovenstaande foto ziet u HLB Binale VG-87. Zij heeft meerdere hoge nakomelingen van Jetset waaronder HLB Olala, de #1 Jetset dochter met +160 GRZG. Een andere interessante Jetset dochter uit Binale, HLB Birke, is nu in eigendom van HWH Holsteins en K&L. Zij scoort +157 GRZG met maar liefst +138 RZE.

HLB Baccara

HLB Baccara is een volle zus van Binale en ook zij is ingeschreven met VG-87. Baccara heeft 6 dochters van Detour met hoge genomic fokwaarden. Denk bijvoorbeeld aan HLB Brilliante (+2614 GTPI / +152 GRZG) en HLB Bermuda (+2640 GTPI).
Ook u kunt de eigenaar worden van een Detour dochter uit Baccara. Op de Holstein Forum Kösters Variety Sale wordt namelijk HLB Berberitze verkocht. Zij scoort +154 GRZG en +2615 GTPI en combineert productie, gezondheid en exterieur op een zeer hoog niveau.

HLB Baccara VG-87
HLB Baccara VG-87, volle zus van HLB Binale VG-87

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende