Drouner Holsteins: Kampioenen HHH-Show opnieuw ingeschreven

Bij Drouner Holsteins zijn de kampioenen van de HHH-Show 2015 opnieuw ingeschreven. Drouner Ria 1038, de reserve kampioene bij de senioren, was goed voor EX-91. Voor type en beenwerk kreeg de Scooby-Duu dochter 92 punten, voor haar correct frame scoorde ze 91 punten en voor haar uier kreeg ze 90 punten.
Ria 1038 komt uit een exterieurrijke familie. Haar overgrootmoeder, Lord Lily dochter Drouner Ria 581, is namelijk ook de moeder van Drouner Ria 745, een met EX-92 ingeschreven Allen dochter die in 2008 het algemeen kampioenschap op de HHH-Show wist te veroveren. Ria 581 was als vaars goed voor de maximale score van …

… VG-89

Deze score was er nu voor Drouner AJDH Cosmo, de junioren kampioene van de HHH-Show. De Mogul dochter was al ingeschreven met VG-88 en zag haar exterieurscore nu opgewaardeerd worden naar de maximale score van VG-89. Ze kreeg 88 punten voor frame en type en 89 punten voor haar sublieme uier en beste beenwerk.
De afstamming van Cosmo voert via een VG-86 Alexander dochter terug op de één van de meest invloedrijke fokkoeien van dit moment; Larcrest Cosmopolitan VG-87. Alhoewel deze familie vooral bekend staat om haar degelijke exterieur en goede gezondheidskenmerken is het Cosmopolitan toch gelukt om met Cosmo een nationaal kampioen af te leveren!


Drouner AJDH Cosmo VG-89

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende