Barendonk Holsteins succesvol op MSDS 2014

 


De familie Hermanussen (Barendonk Holsteins) was uitermate succesvol op de Midsummer Dairy Show afgelopen vrijdagavond in Schijndel. Algemeen kampioene roodbont werd Barendonk Brasilera 12 (Classic), die afgelopen zomer op de NRM ook al het algemeen kampioenschap veroverde. Brasilera stond er wederom geweldige voor en bleef in de middenklasse haar stalgenotes Barendonk Emma 217 (Curtis) en Barendonk Wilma 271 (Jotan) voor die respectievelijk reserve kampioene en 3e op tal werden.


Barendonk Brasilera 12, algemeen kampioen Midsummer Dairy Show 2014

Vaarzen
Bij de vaarzen ging het kampioenschap ook naar Barendonk Holsteins. Barendonk Wilma 300 (Mr Savage), de vaarzenkampioene van de NRM greep de titel voor Heizenhof Lotje 26 (Pleasure) van de familie Timmermans uit Moergestel. 3e op tal werd Barendonk Wilma 289 (Secure) van opnieuw Barendonk Holsteins.


Barendonk Wilma 300, Vaarzenkampioene Midsummer Dairy Show (archieffoto; Melkvee.nl)

De Rith Cinderalla 36
Bij de zwartbonte vaarzen streed De Rith Cinderella 36 van De Rith Holsteins mee om de eretitels. Uiteindelijke werd de Snowmandochter uit Giessen Cinderella 17 EX-90 gekozen tot reserve kampioene achter Southland Windbrook Gina, een Windbrook dochter van Southland Holsteins.


De Rith Cinderella 36, Reserve Kampioene Vaarzen zwartbont (archieffoto)

Klik hier voor de volledige uitslag van de Midsummer Dairy Show 2014

Klik hier voor bewegende beelden van de zwartbont keuring (beelden: Piet Janssen, blikopdekoe.nl)

Klik hier voor bewegende beelden van de roodbont keuring (beelden: Piet Janssen, blikopdekoe.nl)Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende