27.854 kg melk in 587 dagen!

In januari maakten we al melding van de enorme productiedrang van Willsbro Garrett S Madison VG-85 van Koepon Genetics (zie: Willsbro Garrett S Madison, een levende melkmachine!). Toen had ze net haar eerste 305 dagenlijst afgerond met een indrukwekkende 15.346 kg melk wat neer komt op een gemiddelde van ruim 50 kg melk per dag.
In de tussenliggende periode heeft Madision niet bepaald stil gezeten. Sterker nog, ze is gewoon door gegaan met datgene waar ze goed in is: het produceren van veel, heel veel melk. Op dit moment heeft ze in 587 dagen 27.854 kg melk met 3.42% eiwit geproduceerd. En het einde is nog niet inzicht. Tijdens de laatse melkcontrole op Koepon produceerde ze vrolijk 49.3 kg melk!

Snowman familie

Deze enorme productie genen moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Als we in haar afstamming duiken dan wordt het al snel duidelijk. Haar moeder is namelijk Broeks Madison, een VG-89 Shottle dochter uit … Broeks MBM Elsa EX-90, de moeder van de enorme productie stier Flevo-Genetics Snowman. Elsa is een BW Marshall dochter uit de zeer productieve Ever-Green-View Elsie familie.

GenHotel Selection Sale

Op de GenHotel Selection Sale, die gehouden zal worden van 20 november tot 3 december, zal een Kingpin dochter uit Madison worden verkocht. Deze Koepon King Madison 7 scoort +2330 GTPI en +153 GRZG. Dit is het eerste kalf uit de extreem productieve Madison, die zelf ook ooit via de GenHotel Selection Sale is verkocht, wat te koop wordt aangeboden. Uw kans op een schitterend kalf uit de Elsa familie!

Broeks Madison VG-89
Broeks Madison VG-89, de Shottle moeder van Garrett S Madison

Broeks MBM Elsa EX-90
Broeks MBM Elsa EX-90, grootmoeder van Garrett S Madison

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende