Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Rens Bakker Kampioen tijdens FVZH Wintershow!

Tijdens de afgelopen weekend gehouden FVZH Wintershow in Noordeloos was GenHotel-lid Batouwe Holsteins, familie Bakker uit Dodewaard, met meerdere dieren in de keuringsring aanwezig.

Gert Bakker (Batouwe Junior Holsteins) was met zijn eerste eigen melkgevende dier, BJH Moovin EMMA Red, present. De Lindenright Moovin RDC dochter was het jongste melkgevende dier op de show en de meest verse vaars, in de zeer sterke 1e rubriek, waar later zowel de kampioen als reservekampioen vaars uit kwamen. Emma mistte nu nog wat inhoud en kracht, de jury verwacht dat ze later in lactatie hogere ogen kan gooien op een show.  


BJH Moovin Emma Red (Moovin RDC x Aladdin Red)

De andere vaars van Batouwe Holsteins, Batouwe Rager FABIOLA Red (Ri-Val-Re Rager x Jotani), behaalde in de oudste rubriek (van 9 vaarzen) een verdienstelijke 5e plaats.


Batouwe Rager FABIOLA Red (Ri-Val-Re Rager x Jotani)

De Showmanship-competitie verliep voor Rens Bakker zeer succesvol: Hij was de jongste van de in totaal 10 deelnemers (vanaf 18 jaar) en werd uiteindelijk de Kampioen Showmanship Senioren.


Rens Bakker Kampioen Showmanship Senioren

Ook Gert zat voor het eerst in een andere categorie en werd, als jongste deelnemer in deze klasse met 11 deelnemers, 5e in de categorie junioren. Heren proficiat!


Gert Bakker tijdens het Showmanship Junioren

 

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende