Vorige
Stiervaders Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Lijst met stiervaders geactualiseerd!

Na de Augustus 2020 draai heeft het team van GenHotel de lijst met stiervaders geactualiseerd. Een aantal stieren, die voldoende benut zijn, zijn van de lijst gehaald en hebben plaats gemaakt voor fantastische debuterende stieren. 

Één nieuwkomer op de lijst is de stier Peak AltaZazzle [Marius x Topshot x Silver]. Hij steekt met ruim 3000 gTPI met kop en schouders boven de andere stiervaders uit en ook op PLI-basis staat hij op nummer 2. Voor een paring met een hoornloze, roodbonte stier is de lijst uitgebreid met o.a. de zéér interessante Visstein K&L Money P Red [Match P RDC x Salvatore RDC x Nugget RDC], gefokt door Visstein Holsteins en 3STAR Genetics. Met 160 RZG en 264 NVI is hij breed inzetbaar, net als de roodfactor stier K&L OH Matty P RDC [Match P RDC x Salvatore RDC x Rubicon]. Matty P RDC scoort ook fraai, met 155 RZG en 264 NVI!

Aan de roodbont-stiervaderlijst zijn ook enkele jonge stieren toegevoegd. Voor de nieuwste stieren binnen Red Holsteins kunt u kiezen voor o.a. Sanderij Ginger-Red. Deze stier is door familie Hietbrink gefokt en heeft als afstamming: Gywer RDC x Salvatore RDC x Riverboy RDC. Hij testte de laatste draai 162 RZG en 253 NVI. Een andere toevoeging is de Amerikaanse stier AOT Helium-Red met 2743 gTPI en 238 NVI. Deze Swingman-Red x Salvatore RC x Supersire behoort tot een van de eerste beschikbare Westcoast Swingman-Red zonen.

Klik HIER voor de GenHotel Stiervaders pagina.

 


Sanseo P Red (Spark-Red x Mission P RDC), stiervader roodbont & hoornloos

Vorige
Stiervaders Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende