Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Kampioenschap Voorbrengen naar Batouwe Junior Holsteins

Tijdens de Jongveedag Hoornaar werd er, naast de exterieurkeuring, ook een voorbrengcompetitie voor de jeugd georganiseerd. De deelnemers werden ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: t/m 6 jaar, 7 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. Uit elke categorie werd een kampioen, reserve kampioen en eervolle vermelding benoemd!

In de jongste leeftijdscategorie nam Guido Ritmeester (Ritmaster Holsteins) deel met Ritmaster Elise RDC (v. Lotto-Red). Met zijn concentratie en charme wist hij de jury te overtuigen en zijn kalfje geweldig te presenteren. Dit maakte dat hij een de reservetitel in de leeftijdscategorie 't/m 6 jaar' wist te bemachtigen! Tijdens de exterieurcompetitie wist Guido met zijn kalf de derde positie in de rubriek te behalen. Elise RDC is een dochter van Ritmaster Ella 1 VG-86 (VG-88 UI), direct uit de beroemde Bons Ella-familie. Op 19 november zal zij worden geveild tijdens de VOST Select Sale 9.

In de oudste leeftijdscategorie, die van 13 t/m 17 jaar, nam Gert Bakker (Batouwe Junior Holsteins) deel. Gert heeft in grote wedstrijden al bewezen dat het voorbrengen hem in het bloed zit, en ook tijdens Jongveedag Hoornaar wist hij wederom het kampioenschap te winnen met zijn eigen kalf Bjh Mv Emma Red (Lindenright Moovin RDC x R Dg Emma Red). Dat terwijl hij de jongste deelnemer in deze categorie was!

GenHotel feliciteert Guido en Gert met hun geweldige resultaten!

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende