Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende

Huntje Holstein & Holbra Holsteins succesvol op Fokveeshow Lochem 2018

Op de Fokveeshow Lochem 2018 hebben GenHotel leden Holbra Holsteins & Huntje Holstein meerdere successen behaald. In de middenklasse bij zwartbont kwamen de families Holmer en Oudenampsen elkaar in de strijd om het kampioenschap. De titel ging naar Pepper dochter Holbra Ferdi 3 van Holbra Holsteins en ze kreeg Huntje Holstein Detox Vera (Detox) als haar secondante.


Holbra Ferdi 3


Huntje Holstein Detox Vera

Vaarzen

Bij de vaarzen had Holbra opnieuw een kanshebber voor het goud. De hoogproductieve Commander dochter Holbra Sancodi - ze wordt voorspeld op ruim 15.500 kg melk – stond er uitstekend voor en pakte de winst in de tweede vaarzenrubriek. In de strijd om het kampioenschap moest ze uiteindelijk alleen Big Malki dochter Möhoeve Sonni 561 van de familie Blikman-Weernink uit Ruurlo voor laten gaan.


Holbra Sancodi

Anemoon 169

Bij de roodbonte vaarzen greep Huntje Holstein Anemoon 169 de macht. De afstamming van deze Detective dochter voert via dochters van Danillo en Kylian terug op stamkoe Huntje Holstein Anemoon 16 EX-90 (Classic). Anemoon 169 greep in Lochem de roodbonte vaarzen titel ten koste van Palme 91, een Adonis-Red dochter van Melkveebedrijf te Selle uit Winterswijk Ratum.


Huntje Holstein Anemoon 169


Het kampioensduo bij de roodbonte vaarzen

Sien 2

In de middenklasse roodbonte betrad een oude bekende de ring. Talentino dochter Holbra Sien 2 veroverde vorig jaar al de Reserve titel bij de vaarzen en ze stond er ruim 3 maand vers in haar tweede lactatie fantastisch voor. Sien 2 greep de winst in haar rubriek en uiteindelijk ook de titel in de middenklasse. Het Reserve Kampioenschap ging naar Snooker dochter ’t Laar Erie 65 van VOF Ludden-Heijink uit Almen.


Het kampioensduo van de middenklasse roodbont; Holbra Sien 2 & 't Laar Erie 65

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende