Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Drouner Holsteins pakt Reserve titel Holland Herd cHampionship

Na het succes van de vorige editie werd ook dit jaar een Holland Holstein cHampionship georganiseerd. Hierbij konden fokkers wederom een bedrijfsgroep samenstellen, die op het melkveebedrijf werd beoordeeld door de jury. GenHotel-leden Knoef en Albring namen deel bij zwartbont. Naast de HHH competitie werd er door de Young Breeders ook een virtuele wedstrijd georganiseerd.

Uit een 8-tal bedrijfsgroepen wist de familie Albring, Drouner Holsteins, de reserve titel bij zwartbont te pakken. De koppositie was voor het drietal van Giessen Holsteins. 

Bij de Young Breeders-competitie werd het exterieur van de kalveren en pinken beoordeeld. Deelnemend waren Gert Bakker met de eigen gefokte BJH MV Emma Red (v. Lindenright Moovin RDC) en Rens Bakker met Swissbec Power Red-dochter Batouwe Goldpower P Red. In het deelnemersveld bij de oudste rubriek vinden we ook R&B WR Maxima Red, eigen aan Roubos Holsteins en Batouwe Holsteins. Aan de hand van Arjan Roubos pakte deze Mr Blondin Warrior-Red uit ViG My Love Red VG-86 in haar rubriek de leiding. Vanwege haar kracht en geweldige balans heeft de jury haar tot Kampioen Oudere Pinken uitgeroepen!

BJV MV Emma Red Batouwe Goldpower P Red R&B WR Maxima Red

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende