Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

18 van de top 50 gTPI in Oktober!

Maar liefst 18 van de top 50 gTPI nieuw op genomics geteste Europese dieren in oktober zijn in eigendom van GenHotel-leden! En deze 18 dieren zijn ook nog eens afkomstig van 8 verschillende bedrijven, waarmee wederom bevestigd wordt dat de GenHotel-leden zeer actief en succesvol met de topfokkerij bezig zijn.

Koepon Genetics heeft deze maand 4 nieuwe dieren in de top 50 gTP, waaronder 2 AltaMilestone-dochters uit Peak Hotline Anita 9497, ook de moeder van de wereldwijde nummer 1 gTPI Westcoast Scotch-dochter Peak Anita Scotch 1228, die onlangs verkocht is tijdens de Koepon Selection Sale. Koepon Date Range 10 RDC is met 2719 gTPI één van de hoogste roodfactor kalveren in Europa en een halfzus van Koepon Swingman Range 2 Red, de nummer 1 gTPI Red Holstein in Europa en nummer 2 gTPI Red Holstein wereldwijd.

► Ook Wilder Holsteins is in oktober met 6 nieuwe dieren weer ruim vertegenwoordigd, o.a. met 3 Fustead S-S-I Solution dochters uit Wilder Kosmo RDC, een Salvatore RDC uit de Wilder Kanu familie. Twee van de drie Solutions hebben de roodfactor meegekregen en behoren dus tot de allerhoogste roodfactor kalveren in Europa. Eén Progenesis Topnotch en 2 Hurtgenlea Richard Charl-dochters uit de familie van Wilder Hotspot P scoren eveneens boven de 2700 gTPI.

RZH van Marco Hellwig heeft 2 hoge AltaDateline dochters uit de Amerikaanse Ri-Val-Re Rasp RDC, een EDG Rubi Asp RDC uit de Canadese Glen-Drummond Aero Flower VG-88 familie. Eén van deze 2 AltaDateline dochters wordt verkocht op VOST Select Sale op 29 november a.s. in Leer.

Melkveebedrijf De Oosterhof heeft ook meerdere hoge vrouwelijke dieren, waaronder K&L OH Manoa, een De-Su Kenobi met 2750 gTPI, uit de Mabelline Tual VG-85 familie en in eigendom met GenHotel.

Hurkmans ET scoort met 2 Kenobi-dochters uit de Larcrest Outside Champagne EX-90 familie ook prima in de top 50. Moeder van deze 2 volle zussen is HET Sound Chanel, een hoogdrachtige Mirabel Sound System uit Diepenhoek Chanel VG-85.

Drouner Holsteins en Broekhuis Vee hebben beiden een nieuw getest kalf met 2711 gTPI. Bij Drouner betreft dat een ABS Crimson x Superhero uit de Koepon Classy familie en bij Broekhuis Broeks Lara, een Charl x Bandares uit de De-Su BWM Georgia EX-90 familie.

► Niet in de top 50 maar zeker vermeldenswaardig is Voorhof K&L Kacy-Red, met 2606 gTPI de hoogste roodbonte Match P dochter wereldwijd. Kacy-Red, in gezamenlijk eigendom van Voorhof Holsteins en GenHotel, scoort niet alleen in Amerika hoog, maar is met 165 gRZG één van de allerhoogste Red Holsteins op Duitse basis. Haar moeder is Wilder Kor RDC, een Salvatore RDC uit de geweldige Brekem-dochter Wilder K25-Red VG-88 en aangekocht is op de VOST Select Sale 5.

Klik HIER voor de top 50 gTPI nieuw geteste Europese vrouwelijke dieren in Oktober.


Wilder Konzert RDC (v. Battlecry), grootmoeder van 3 hoge Solution kalveren


Roccafarm Beacon Chrissy VG-87,
                            3e moeder van 2 hoge De-Su Kenobi dochters van Hurkmans ET


Wilder K25 VG-88 (v. Brekem RDC), grootmoeder van Voorhof K&L Kacy-Red

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende