Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende

Zeer succesvolle Midsummer Dairy Show voor Barendonk

Afgelopen vrijdag avond vond in Manege “De Molenheide” in Schijndel de Midsummer Dairy Show 2015 plaats. In een schitterende atmosfeer was Barendonk Holsteins van de familie Hermanussen één van de succesvolste inzenders.

Dubbelslag

In de middenklasse behaalde Barendonk een dubbelslag. Het kampioenschap ging naar de vaarzenkampioene van vorig jaar én de NRM 2014; Barendonk Wilma 300. De Mr Savage dochter stond er geweldig voor en was te sterk voor stalgenote Barendonk Emma 220 (Jotan). Een Fidelity dochter uit Emma 220, Barendonk Emma 237 werd derde in de strijd om het kampioenschap bij de vaarzen.
Daar bleef het echter niet bij voor de Emma familie en de familie Hermanussen. Classic dochter Barendonk Emma 192, een volle zus van de moeder van Emma 220, werd namelijk gekozen tot reserve kampioene bij de oudere roodbonte dieren en Ivo Hermanussen werd reserve kampioene Showmanschip.

Zandenburg & Molenkamp

Bij zwartbont was Zandenburg Holsteins een van de inzenders. Hun Meridian dochter Zandenburg Meridian Camilla pakte een keurige 2e plaats in haar rubriek en werd uiteindelijk gekozen tot “honorable mention”. Meridian Camilla is een dochter van Zandenburg Snowman Camilla, een met VG-87 ingeschreven Snowman uit Anderstrup Ramos Camille EX-90.
Molenkamp Grietje 166 Red liet zich ook weer van voren zien. De Jotan dochter behaalde nu een keurige 2e plaats in haar rubriek. Haar moeder is de bekende Goldwyn dochter Molenkamp Grietje 61 RDC VG-88. Zij is de moeder van Molenkamp Jego bij CRV, een halfbroer van Grietje 166.

Klik hier voor de uitslag

Op de facebook pagina van Barendonk Holsteins kunt u een mooi filmpje zien van de kampioenschapskeuring van de roodbont middenklasse.


Het kampioensduo in de middenklasse: Emma 220 (l) en Wilma 300 (r)

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende