Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

WKF Rider Marja naast hoge RZG & TPI ook enorm hoog in Spanje!

Ook al is gisteren de GenHotel Selection Sale van start gegaan, er komen nog altijd genomische uitslagen van de te verkopen dieren binnen. Zo ook de torenhoge gICO van lot nummer 1 WKF Rider Marja!

De genomics uitslag van WKF Rider Marja uit Spanje, weergeeft een 5105 gICO. Hiermee behoort de jonge Bgp Fb Ridercup-dochter uit de Vekis Sudan Mellow koefamilie tot de top van Spanje! Met een melkvererving van 1673 kgM met +0,31% vet en +0,21% eiwit en 128 Levensduur maakt dit Marja tot een geweldige aankoop. 

Tevens kon u al onder de indruk zijn van Marja's andere indexen, die 162 gRZG én 2955 TPI weergeven! Hiermee is zij één van de hoogste Ridercup-dochters in Europa voor gRZG, met aansluitend ook 151 gRZM, 132 gRZE, 121 gRZN en 121 gRZGesund. Marja, kleindochter van Veelhorst Vekis Melody VG-87, is tevens A2A2 en wordt verkocht met embryocontracten ter waarde van € 15.650,-! Marja's vierde moeder is de Duitse NH Marilyn Monroe VG-86, de geweldige productiekoe met 13 zonen bij de KI, waaronder Nh Fantastic en NH Sunview Mitch. Tevens stammen ook de dochtergeteste, Duitse, Brentano en de hoge RZG-stier Col Greenwich uit deze lijn. 

Slaat u toe en haalt u deze toekomstige, internationale, stiermoeder naar stal? Koop vandaag nog lot 1 WKF Rider Marja (Ridercup x Copyright x VG-87 Gymnast) of breng een bod uit.

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende