Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

VOST Select Sale aankoop De Wildsheuvel Jessie Red scoort VG-86!

Tijdens de online VOST Select Sale 9 werd een roodbonte Ms Pottsdale DFI Tang Red EX-94 nakomeling geveild, namelijk de als embryo geïmporteerde Farnear Altitude-Red-dochter De Wildsheuvel Jessie-RedHaar nieuwe eigenaren (Nesslage, Schmidt/Dr Henneke en AM Holsteins) zijn, nu ruim twee jaar later, nog steeds erg gecharmeerd van hun aankoop en namen recent met haar deel aan de OHG Schwarzbunt-Tage.

In een zeer sterke vaarzenrubriek, waar zich ook de uiteindelijke Reserve Kampioene van Andreas Middelkampf bevond, werd de roodbonte Jessie-Red als vierde geplaatst. De in augustus 2023 afgekalfde Altitude-Red is voorzien van beste benen, een super kruis en een sterk aangehecht uier. Diezelfde dag werd ze dan ook ingeschreven met de hoge score van VG-86. Uit Jessie Red VG-86 is een Trent-Way-Js Rompen-Red-dochter geboren. Zelf wordt deze knappe roodbonte vaars op dit moment ook gespoeld om meer fraaie nakomelingen te genereren, embryos komen ook beschikbaar. 

Haar moeder is de EX-90 scorende, directe dochter van Tang-Red EX-94, namelijk Golden-Oaks A Talent-Red. Zij werd ingezet als stiermoeder en bracht Jessie Red's volle broer Golden-Oaks A Turbo-Red-Et op de markt. Talent-Red's Unstopabull-Red halfzus - Golden-Oaks Temptres-Red - verhoogde recent haar score naar EX-92 en pakte een rubriekszege tijdens de World Dairy Expo 2023.

 


De Wildsheuvel Jessie-Red VG-86 v. Altitude Red, werd door De Wildsheuvel Holsteins verkocht tijdens de VOST Select Sale 9


Grootmoeder Ms Pottsdale DFI Tang Red EX-94
All-American R&W Senior 3-Year-Old 2017
Res. Intermediate Champ @International R&W Show 2017
HM Grand Champion @Midwest Spring B&W Show 2017
1st Sr. 3 & Res. Intermediate Champion International R&W Show at WDE
Int. Champion - 1ST SR 3yr old @ Wisconsin Dairy Showcase 2017 Red & White Show
Res. All-American R&W Senior 2-Year-Old 2016


Golden-Oaks A Talent-Red EX-90, moeder


​Golden-Oaks Temptres-Red EX-92, moeder's halfzus

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende