Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Roodbonte én hoornloze Hugo PP RDC-dochter uit bekende Duitse familie

Uit de koefamilie die tal van successen blijft geven, namelijk die van KNS Dorfgirl EX-93, biedt KNS Holsteins deze GenHotel Selection Sale niet alleen een roodbont, maar ook een hoornloos vaarskalf!

KNS Holsteins verkoopt namelijk de fraai gebouwde KNS Dorfgirl P Red, een HIN 3STAR Hugo PP RDC-dochter uit KNS Dodo Red (v. Sir-Red). Ze is getest en scoort een geweldige 155 gRZG, gecombineerd met een hoge 131 gRZS en 128 gRZGesund. Daarbij is ze ook nog eens A2A2 en BB! Dorfgirl's jonge moeder Dodo Red, wordt nog steeds gespoeld om zo meerdere top-nakomelingen te genereren.

De KNS 'D' familie is sinds het genomicstijdperk niet meer weg te denken uit de Holstein-fokkerij en wint inmiddels ook terrein op het roodbontvlak. Tijdens de afgelopen elite-veilingen werden er meerdere nakomelingen van de Dorfgirl EX-93 familie verkocht. Deze koefamilie is populair door de hoge productie, het fokken van super exterieur en de daarbij komende hoge fokwaarden. Zeker op RZG-basis! 

Vele stieren verlieten door de jaren heen het bedrijf van de familie Niermann om aan de slag te gaan bij de KI, waaronder KNS Barolo, KNS Barabo, KNS Cicero, KNS Serge-Red, KNS Simply Red en KNS Gamos-Red. Op dit moment zijn het de jonge genomics stieren RUW Mail P RDC, KNS Scofield P Red en KNS Starmax RDC die hun dienst voor de Holstein-fokkerij mogen bewijzen.

Lot 3 KNS Dorfgirl P Red (Hugo PP RDC x Sir-Red x GP-83 Styx Red),
uw sleutel tot roodbont- en hoornloze fokkerij, wordt verkocht met embryocontracten.


KNS Dorfgirl P Red


KNS Cicero (Cinema x KNS Dalista VG-87)


7e Moeder: KNS Daybright EX-91 (v. Goldwyn)

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende