Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Ook in Top roodbont kalveren van GenHotel leden

Net als in de top NVI van zwartbont vinden we in de top roodbontlijst in Nederland en Vlaanderen ook diverse dieren gefokt en in eigendom van GenHotel leden terug. In de top 100 NVI-lijst doen vooral de Jacuzzi-Red dochters het goed en bezetten een groot deel (59%) van de lijst. De nummer 1 NVI is een Jacuzzi-Red x Baltikum met 376 NVI, de nummer 1 voor levensduur is met 875 LVD Aalshorst 3STAR Konzert 1

Aalshorst 3STAR Konzert 1 is een Swingman-Red dochter uit de Wilder Kanu familie. Konzert 1 haar moeder, K&L SK Konzert Red, heeft onlangs afgekalfd en doet het fantastisch. Naast haar 329 NVI scoort ze tevens een geweldige 156 RZG! 

Op plek nummer 5 gebaseerd op NVI vinden we  R&B SW Aimy Red, een Swingman Red x Alaska Red met 359 NVI uit de Kamps-Hollow Durham Altitude RDC EX-95 familie. Haar Koepon AltaTop-halfzus werd verkocht als lot 1 op de de GenHotel Selection Sale

De Oosterhof Rebel Top staat vermeld op de elfde plek in de top lijst met 348 NVI en met haar 564 INET scoort ze eveneens erg hoog! Rebel Top is een fraai kalf dat voortkomt uit de paring Rubels-Red x DG OH Donna 2 RDC GP-84 (v. AltaTopshot). Ook scoort ze op Duitse en Amerikaanse basis erg goed! Rebel Top is niet de enige Rubels-Red dochter die te vinden is in de roodbont vrouwelijke NVI lijst, ook 3STAR OH Sunnyside Red doet het met 325 NVI en 582 INET fantastisch.


De Oosterhof Rebel Top, 153 RZG / 2668 TPI / 348 NVI


3STAR OH Sunnyside Red, 163 RZG / 2830 TPI / 325 NVI

Net als bij zwartbont komen ook bij roodbont de stalnamen Beeze en Oldleus voorbij. Beeze Oldleus Gracie P Red stamt uit een diepe, Nederlandse koefamilie, namelijk die van Molenkamp Grietje. Ook deze Grazie P Red is een Jacuzzi-Red dochter en tevens Pp! Met haar 615 INET is ze het hoogste heterozygoot hoornloze, roodbonte vaarskalf voor INET van Nederland en Vlaanderen!

Buitenlust Sanne Red, ook uit de combinatie (Jacuzzi-Red x Mission P RDC), staat met haar 560 INET eveneens in de top INET. Sanne Red haar moeder Wilder Smart Red GP-84 is de halfzus van de stier Wilder Smiley RDC (s. Battlecry) @ CRV. Ook Sanderij Riva's Smile 1 Red (met 321 NVI) is een Jacuzzi-dochter uit de bekende Apina Massia familie.

Klik hier voor de top 100 NVI roodbonte vrouwelijke dieren in Nederland & Vlaanderen.


Wilder Smile Red VG-85 (v. Brekem RDC), grootmoeder van o.a. Buitenlust Sanne Red (v. Jacuzzi Red)

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende