Ook de jeugd succesvol in Hoornaar

Tijdens de 107e Fokveedag in Hoornaar hebben meerdere jonge voorbrengers succesvol aan de keuring deelgenomen met dieren van GenHotel leden.

Jo-Anne van Zetten was met Van de Ambtse Batouwe Fabiola Red Kampioen Showmanship bij de Voorbrengers Oud. Fabiola Red, een correct gebouwde Jotani dochter met best beenwerk uit de schitterende Holbra Applejax RDC dochter KOE Fabiola-Red EX-90, was tevens 1c in de rubriek met oudere pinken.

► Ook Anne Maas begeleidde haar pink, VanHolland Shakira 12, zeer deskundig door de ring en werd Reserve Kampioen Showmanship Voorbrengers Jong. Shakira 12 is een Plain-Knoll King Royal dochter uit de VanHolland Shakira familie, die teruggaat naar de bekende Amerikaanse fokkoe Tui Onyx Nick VG-86 en eigendom is aan Corné en Liesbeth van Holland, Delwijnen.

► Batouwe Delight Bliss werd voorgebracht door Rens Bakker, die daarmee bij het Showmanship Voorbrengers Jong de 3e plek wist te bemachtigen. Bliss is een Car-J Brokasa Delight uit de Hardwood Outside Butterfly EX-91 familie en in eigendom van Batouwe Holsteins.


Anne Maas, Reserve Kampioen Showmanship Voorbrengers Jong


Rens Bakker, 3e bij het Showmanship Voorbrengers Jong


KOE Fabiola-Red EX-90 (v. Applejax RDC), moeder van Van de Ambtse Batouwe Fabiola Red

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende