Vorige
Genomics Nieuws
Volgende

Nieuwe NVI's vrouwelijke dieren

De nieuwe NVI fokwaarden van de vrouwelijke dieren zijn toegevoegd aan de GenHotel site. Op de "GENOMICS" pagina treft u voor zowel zwartbont als roodbont de 100 hoogste vrouwelijke dieren voor NVI in Vlaanderen en Nederland aan. Ook kunt u de hoogste dieren per fokker bekijken door het betreffende fokbedrijf te selecteren en vervolgens op de "GENOMICS" pagina te klikken.

In de top 100 zwartbont staat o.a. HET Adora Chanel, met 391 gNVI de hoogste Stantons Adorable in Nederland, van Hurkmans ET en uit de Larcrest familie. Midwolder Marjon 188, een Delta Reloader uit de Franse Remarlinda EX-90 familie van Midwolder Farm, behoort met 383 gNVI eveneens tot de hoogste dochters van haar vader. Ook K&L OH Espera, van De Oosterhof en GenHotel, uit de Cookiecutter/Snow-N-Denises Dellia EX-95 familie, is één van de hoge vrouwelijke nakomelingen van Weelder Esperanto.

Bij roodbont is Poppe Red Hot Passion, een Manana Red x Fireman Red met 350 gNVI uit de Rabur Outside Pandora EX-91 familie, zeer interessant, vanwege haar enorm hoge score voor levendsduur: 898 LVD. De absolute topper voor levensduur, met 963 LVD, is K&L SK Konzert Red. Konzert is een HAH Silky Red achterkleindochter van Wilder Kanu RDC, de moeder van Wilder Kanu P Red. De hoogste roodbonte Salvatore RDC dochter in Nederland en Vlaanderen heet Beeze Oldleus Gwenna P Red, van Beeze Holsteins en uit de Molenkamp Grietje familie.


Roccafarm Beacon Chrissy VG-87, grootmoeder van HET Adora Chanel


RZH Gwen P Red VG-88, grootmoeder van Beeze Oldleus Gwenna P Red

 

 

 

 

 

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende