Vorige
Genomics Nieuws
Volgende

Nieuwe aanwinsten Bouw Holsteins

Op de site van Bouw Holsteins treft u twee nieuwe aanwinsten aan. Beide zijn afkomstig uit zeer gerespecteerde Nederlands / Amerikaanse koefamilies met enorm veel fokkracht.....

Cintia

JK Eder DG Cintia wordt ondersteund door de Giessen Cinderella familie die haar oorsprong kent in de Roxy familie. Cintia scoort +2511 GTPI en is een van de meest interessante Pulsar dochters in Europa. Haar moeder is een Supersire dochter uit JK Eder Cinderella 1, een met VG-88 ingeschreven Snowman dochter uit Giessen Cinderella 20 (Bolton x Giessen Cinderella 15 EX-91). Cinderella 20 is tevens de moeder van de fokstieren Cinderman en Control (v. Snowman).

JK Eder Cinderella 1 VG-88
JK Eder Cinderella 1 VG-88

Giessen Cinderella 20 VG-87
Giessen Cinderella 20 VG-87

Rose RDC

De Oosterhof DG Rose RDC is een roodfactor Rubicon dochter die via een Aikman en een VG-85 Man O Man (Holbra Manoa) dochter terug voert op Holbra Pam VG-87. De moeder van Pam is Sunday ALH Prudence VG-88, een Durham kleindochter van Golden-Oaks Mark Prudence EX-95. 
Deze familie is zeer allround en scoort uitstekend in meerdere systemen. Rose RDC is hierop geen uitzondering met +147 GRZG, +2557 GTPI en +277 GNVI. Opvallend is dat ze een hoge productie index weet te combineren aan super gezondheidskenmerken inclusief een zeer hoge score voor vruchtbaarheid.

Holbra Manoa VG-85
Holbra Manoa VG-85

Holbra Pam VG-87
Holbra Pam VG-87

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende