Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende

Midwolder Holsteins genomineerd voor “Beste veestapel van Nederland”

Midwolder Holsteins van de familie van Erp is nog één van de 6 overgebleven bedrijven die strijden om de titel “Beste veestapel van Nederland”. Tijdens het CRV-Event “Veestapel naar je hart” presenteren de finalisten hun visie én een aantal koeien. Dit alles zal aanstaande zaterdag, 11 juni, plaatsvinden in de IJsselhallen te Zwolle.

Om te stemmen hoeft u perse bij het CRV-Event aanwezig te zijn. Online kunt u nu al uw stem uitbrengen. Klik hier voor meer informatie over Midwolder Holsteins en om uw stem uit te brengen!

Dochtergroepen

Tijdens het CRV-Event zullen ook een aantal dochtergroepen gepresenteerd worden, waaronder die van Willem’s Hoeve R Browning en Bouw Snowfever. Beide Snowman zonen scoren +292 NVI en zijn daarmee de huidige nummers 2 en 3 dochtergeteste stieren in Nederland.
Browing is afkomstig uit de bekende Rita familie van de Willem's Hoeve. Zijn moeder is Ramos dochter Willem’s Hoeve Rita 331 VG-89 (Ramos x VG-87 Shottle x Willem’s Hoeve Rita 233A EX-92). Snowfever is gefokt door Bouw Holsteins. Zijn moeder is de zeer populaire Goldwyn dochter Bouw Goldwyn Femmy VG-88 die nu in eigendom is van Hayvalley Holsteins. De afstamming van Femmy voert via dochters van Shottle en Durham terug op Ralma Juror Faith EX-91.

Willem's Hoeve Rita 331 VG-89
Willem's Hoeve Rita 331 VG-89, moeder van Browning

Bouw Goldwyn Femmy VG-88
Bouw Goldwyn Femmy VG-88, moeder van Snowfever

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende