Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

K&L OH Mallory, in de voetsporen van Mabel!

De Amerikaanse genomics draai heeft deze maand meerdere vrouwelijke dieren in Europa met een uitslag boven 3000 gTPI opgeleverd.

Eén daarvan is 3STAR OH Malou 1, een Peak AltaZazzle-dochter uit K&L OH Mallory (v. Kenobi). Malou 1 scoort 3021 gTPI en is daarmee de hoogste AltaZazzle in Europa. Bovendien is ze met 164 gRZG de hoogste Europese AltaZazzle op Duitse basis. Drie volle zussen van Malou 1 scoren deze maand tussen de 2900 en 3000 gTPI en staan hiermee ook in de top 10 AltaZazzle-dochters in Europa. Met nu al 4 dochters boven 2900 gTPI en 4 dochters met 160 gRZG en hoger, allen in eigendom van De Oosterhof en 3STAR Genetics, treedt Mallory hiermee al vroeg in de voetsporen van haar zeer succesvolle moeder en geweldige genomics vererver K&L OH Mabel (v. Granite).

Hurkmans ET heeft met HET Twitch Gretchen 1 een zeer interessante Mr Farnear Helix Twitch-dochter, met 2957 gTPI de nummer 1 gTPI Twitch in Europa deze maand. Tevens is ze de nummer 2 gTPI Twitch van alle geteste Twitch-dochters in Europa. Haar moeder HET Ken Gretchen is een De-Su Kenobi uit de bekende Diepenhoek Rozelle-familie.

Ook bij Wilder Holsteins behoort Wilder 36364 met 2909 gTPI tot de top 50 vrouwelijke dieren in Europa in juni. Deze AltaZazzle-dochter is afkomstig uit de bewezen Wesswood-HC Rudy Missy EX-92-familie, met vele fokstieren bij de KI wereldwijd. Wilder 36364 haar moeder is een Mr Rubicon Dynamo uit een VG-85 Triplecrown Gatedancer.

De Richmond-RD Barbie EX-92-familie weet bij Lindenhof Holsteins ook regelmatig genomic toppers af te leveren. HLB Helix Beatrix scoort deze maand 2887 gTPI en is daarmee de nummer 3 gTPI-dochter van de top-fokstier AOT Silver Helix in Europa. Beatrix haar moeder is HLB Berberitze, een pasgekalfde Cal-Roy-Al Yoda, die ook al een Twitch-dochter met 2925 gTPI heeft.

De Oosterhof Miami Donchara is met 2876 gTPI de hoogste nakomeling in Europa van Farnear Miami (Nightcap x Dynamo). Donchara haar grootmoeder is een volle zus van de populaire stier Topstone (v. AltaTopshot) bij Masterrind. Deze koefamilie gaat terug op de legendarische fokkoe Golden-Oaks Mark Prudence EX-95.

Hoogste roodbonte nieuwgeteste kalf in juni is Koepon Sput Range 36 Red, een K&L Sputnik RDC uit Koepon Swingman Range 2 Red, met 2809 gTPI. Hiermee is ze één van de hoogste roodbonte vrouwelijke dieren in Europa. Tevens is ze met 161 gRZG de nummer 3 roodbonte Sputnik RDC op Duitse basis.

Ook op exterieurgebied zijn deze maand weer meerdere hoogscorende kalveren van GenHotel-leden:
- 3STAR MV Wilma (Moovin RDC x Juniper Outside Wish EX-95 familie): +3.59 PTAT
- De Wijde Blik Adeen 1 (Master x Kingstead Chief Adeen EX-94 familie): +3.31 PTAT
- 3STAR Moovin Wilma (Moovin RDC x Juniper Outside Wish EX-95 familie): +3.31 PTAT
- Abtshoeve 3STAR Cosmo (Master x Larcrest Crimson EX-94 familie): +3.27 PTAT
- Abtshoeve 3STAR Cirac (Master x Larcrest Crimson EX-94 familie): +3.25 PTAT
- Batouwe Crushabull Lili (Crushabull x Lylehaven Durham Lila Z EX-94 familie): +3.17 PTAT
- Willsbro Rubels Tiktak (Rubels-Red x KHW Regiment Apple-Red EX-96 familie): +3.00 PTAT

Klik hier voor de top 50 gTPI Europese vrouwelijke dieren in juni.


HLB Berberitze (v. Yoda), moeder van HLB Helix Beatrix


View-Home Mcc Found VG-88 (v. McCutchen), 4e moeder van Wilder 36364


Lylehaven D-Man Latifah VG-88 (v. Doorman), grootmoeder van Batouwe Crushabull Lili

 

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende