Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

K&L KD Wishfull, de exterieur topper van Europa!

De Augustus draai heeft een nieuwe nummer 1 gPTAT in Europa opgeleverd en wel K&L KD WISHFULL, een Woodcrest King Doc dochter met de torenhoge score van +4.39 gPTAT. Bovendien is deze exterieurtopper de nummer 3 King Doc voor gPTAT wereldwijd. Wishfull is in eigendom van GenHotel, haar moeder is Siemers Solomon Whipcream, een dochter van de fantastische Siemers Brokaw Whipcream EX-91. Hiervoor zitten niet minder dan 8 generaties EXCELLENT ingeschreven koeien op rij!

De volle zus van Wishfull, K&L KD Wilma, is met +4.35 gPTAT de nummer 2 voor totaal exterieur in Europa. Ze is de nummer 5 King Doc gPTAT dochter ter wereld en eveneens in eigendom van GenHotel. Ook de 3e volle zus, K&L KD Wanda, scoort hoog en staat met +4.03 gPTAT in de europese top 40 exterieur.

BWN Camomilla is met +4.29 gPTAT de hoogste Our-Favorite Undenied dochter en de nummer 4 van alle genomic geteste vrouwelijke dieren in Europa. Haar moeder is een Eclipse Atwood Archrival nakomeling van Silvermaple Damion Camomile EX-95, All-American & All-Canadian en de Intermediate Champion op zowel de World Dairy Expo als de Royal Winter Fair in 2011. 

Ook K&L Schuit Anna, van Schuit Holsteins en GenHotel, staat met +4.14 gPTAT in de top 15 exterieur in Europa. Anna is een King Doc uit Duchess Andrietta Arch, een Archrival uit de schitterende MS Gold Barbara Brooke EX-91. Haar moeder is Butz-Butler Gold Barbara EX-95, Intermediate Champion World Dairy Expo 2013, de zeer fraaie Goldwyn dochter uit de Regancrest Durham Barbie EX-92 familie.

Let op: K&L KD Wishfull, de nummer 1 gPTAT van Europa, wordt geveild op de VOST Select Sale 7 in Leer op 29 november a.s. Wilt u de Europese exterieur topper in uw stal? Dan mag u deze unieke kans niet missen!


Juniper Goldwyn Wistful EX-93, 4e moeder van Wishfull, de #1 gPTAT in Europa


BWN Camomilla, hoogste Our-Favorite Undenied dochter in Europa


Ms Gold Barbara Brooke EX-91 (v. Doorman), grootmoeder van K&L Schuit Anna

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende