Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Investeert u met ons in de beste koefamilies?

Wilt u uw veestapel, tegen lage kosten, genetisch verbeteren? Mogelijk is deelname aan het 3STAR EmbryoProgramma dan iets voor u! Via het EmbroProgramma bieden we melkveehouders doorlopend embryo's aan uit 's werelds beste koefamilies. Dit betekent dat u constant in embryo’s kunt investeren uit topdonoren met hoge genomics voor RZG, TPI en/of NVI. Dit investeren kan op verschillende manieren, soms zelfs met gesloten beurs!

Via het GenHotel 3STAR EmbryoProgramma verwerft u meestal 50% eigendom van topgenetica tegen zeer aantrekkelijke condities! Vaak door slechts de kosten van het implanteren en het uitdra­gen van de embryo's voor uw rekening te nemen en soms met een bijbetaling per embryo. Dit is uiteraard afhankelijk van de kostprijs/waarde van de embryo’s. Vervolgens zullen de geboren stiertjes verhandeld worden door GenHotel en hoog testende vaarskalveren zullen - in overleg met de veehouder -  verhandeld of aangehouden worden. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat kunt u hier lezen.


Het programma heeft de afgelopen jaren al tot vele successen geleid, hieronder een kort overzicht:

Tirsvad 3STAR Mumbai P 3STAR OH Ranger-Red
Simon P x Pen-Col Superhero Mistral VG-89 Rubels-Red x Lakeside Ups Red Range VG-86
Geboren uit een samenwerking met het Deense Tirsvad Holsteins en nu in eigendom van Intermizoo. Scoort 4354 gPFT, 3405 gLPI & 2665 gTPI. Geboren uit een samenwerking met De Oosterhof en Koepon Genetics. Hij test in vele landen erg hoog en is op dit moment de nr. 1 R&W stier in de VS en de absolute nr. 1 stier in Canada. Eigen aan Semex.
Rocca 3STAR Adna-Red K&L OH Mallory
Warrior-Red x Ups K&L Adeena RDC Kenobi x Granite
Ze is de nr. 2 roodbonte gPTAT Warrior-Red van Europa! Gezamelijk met het Belgische Rocca Farm als embryo gekocht en inmiddels al enkele embryo's uit haar verkocht naar Zwitserland. Pink met een enorme impact op het fokprogramma. Scoort zelf een fantastische 2850 gTPI & 153 gRZG. Inmiddels heeft ze 5 dochters met een gTPI van 2950 of hoger, en 9 dochters scoren 155 gRZG of hoger.
Schreur 3STAR Sampler PP Drouner K&L Augustus P Red
Simon P x K&L BT Nadia P GP 84 Solitair P Red x Drouner K&L Aiko 1557 RDC VG-87
Is de huidige nr. 1 PP stier in Duitsland met 157 gRZG! Voorgekomen uit een samenwerking met Schreur Holsteins en wordt vermarkt door RUW. Deze door Drouner Holsteins en GenHotel gefokte stier is de nr. 1 roodbont in Zwitserland en de nr. 1 roodbont in Engeland.
Kalibra SX 5631 Red VG-87 K&L KD Ciracha VG-85
Styx Red x Wilder Kalibra RDC VG-88 Kingdoc x Larcest Ciracha
Fraaie fokkoe die met VG-87 is ingeschreven. Naast maar liefst 5 zonen bij de KI, leverde ze ook hoge vrouwelijke nakomelingen voor het fok-programma. Deze dochters worden nu gespoeld. Ciracha VG-87 fokt eenvoudig nakomelingen met meer dan 3.00 gPTAT! Deze gebalancheerde Kingdoc fokt niet alleen super, maar produceert ook veel melk. Haar dochters zijn klaar om gespoeld te worden.

 

Bent u geïntresseerd in het deelnemen aan Europa's meest toonaangevende Embryo- en Fokprogramma? Bekijk nu alvast het aantrekkelijke embryo aanbod in de GenHotel EmbryoSale of neem vrijblijvend contact op: 

Boudewijn Koole

Tel.: +31 (0) 654796318
Email: boudewijn@genhotel.nl

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende