Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Hoornloos en top-indexen uit de Larcrest Juror Chanel EX-93 familie

Tijdens de  aankomende Highlight Sale biedt Hurkmans ET twee absolute topkalveren aan uit de Larcrest Outside Champagne EX-90 lijn, bekend van vele fokstieren en bewezen fokkoeien als Larcrest Cosmopolitan VG-87, Drouner AJDH Cosmo EX-90, Larcrest Crimson EX-94 en stammoeder Larcrest Juror Chanel EX-93!

Het geweldige genomische succes maakt dat deze Amerikaanse koefamilie continu in de schijnwerpers blijft staan. Ook Hurkmans zag de potentie en populariteit van de nakomelingen van de fenomenale Juror Chanel EX-93. Door de aankoop van embryo's uit Diepenhoek Chanel VG-87 creëerde Hurkmans via HET SOU Chenile VG-87 (v. Sound System) een eigen succesvolle lijn, waaruit inmiddels ook hoge hoornloze nakomelingen zijn geboren. 

Op de 31e Highlight Sale, die aanstaande vrijdag 7 januari online zal plaatsvinden, verkoopt Hurkmans via zijn eigen fokprogramma twee hoog scorende halfzussen uit HET KE Cheyenne, een directe De-Su Kenobi-dochter uit Chenile VG-86. Cheyenne is nét vers en wordt voorspeld op een 305-dagen productie van 9.416 kg melk met 4.20% vet en 3.53% eiwit.

Lot 35 HET Gladius Cherise - A2A2
(Gladius x Kenobi x VG-86 Sound System)

Met Gladius Cherise haalt u de absolute top in huis: de nummer 1 gRZG van Europa! Niet alleen is ze met 173 gRZG en 3098 RZ€ het hoogste lot van deze veiling, maar ook is Gladius Cherise de huidige nummer 5 op NVI met 405 gNVI. De Gladius-dochter laat tevens een enorm hoge 221 gISU, 948 NM$ (2882 gTPI), 1698 gISET en (voorlopige) PFT van 4705 zien! 

 

Lot 30 HET Star Chelly Pp - BB
(Star P RDC x Kenobi x VG-86 Sound System)

Deze witte en hoornloze Star P RDC-dochter van HET KE Cheyenne laat een vrijwel compleet en foutloos profiel zien. Star Chelly Pp met 158 gRZG scoort hoog op vet- en eiwitgehalte, kilo's vet en eiwit en celgetal. Ook is ze in het bezit van BB en A1A2, wat haar samen met Pp tot een interessante donor en toekomstige stiermoeder maakt! 


Lot 30. HET STAR Chelly Pp


Larcrest Constance EX-90 (Regancrest-HHF Mac x Larcrest Outside Champagne EX-90)


​Larcrest Carabella VG-86 (Shottle x Larcrest Outside Champagne EX-90)


5e Moeder: Larcrest Chenile VG-86 (v. Ramos)

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende