Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Hoog scorende, homozygoot hoornloze Simon P!

Het startschot voor de GenHotel Selection Sale zomer-editie wordt afgeschoten door Waldclass 3STAR HS Chanel 2 PP. Zij wordt als één van de twaalf lotnummers aangeboden tijdens deze online veiling, die wordt gehouden van 23 tot en met 30 juni a.s.

Waldclass 3STAR HS Chanel 2 PP is een zeer fraai en correct gebouwde dochter van de populaire stiervader KNS Simon P. Niet alleen is ze homozygoot hoornloos, maar ook scoort ze geweldig hoog op Duitse basis. Met 153 gRZG is ze namelijk de nummer 2 gRZG homozygoot hoornloze Simon P op Duitse basis! 

Chanel 2 PP stamt uit een diepe Amerikaans koefamilie, namelijk die van de geweldige fokkoe Larcrest Cosmopolitan VG-87. Ze is o.a. moeder van de veelbenutte stiermoeder Drouner AJDH Cosmo VG-88 (de 5e moeder van Chanel 2 PP) en een kleindochter van de bekende stamkoe Larcrest Juror Chanel EX-93.

Met haar Duitse index van 153 gRZG bezit Chanel 2 PP enorm veel potentie. Ook haar 129 RZE, gunstige gezondheidskenmerken én flinke productie-aanleg maken haar tot een uniek en zeer attractief kalf!

Lot 7 Waldclass 3STAR HS Chanel 2 PP [Simon P x Hotspot P x Bandares x Damaris]


Drouner AJDH Cosmo VG-88, 5e moeder lot 7


Larcrest Juror Chanel EX-93, stamkoe lot 7

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende