Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Homozygoot hoornloos uit niemand minder dan Jelykoe EX-90!

Uit de stal van Lindenhof Holsteins wordt een prachtige nakomeling aangeboden van niemand minder dan Jelykoe EX-90! Niet alleen de afstamming van dit kalf imponeert, maar ook het feit dat ze de roodfactor heeft én homozygoot hoornloos is. Vanavond tijdens de SonderKollektion kunt u de nieuwe eigenaar worden van HLB Josie PP RDC!

Deze Aprilday Mc Donald-P-Red-dochter biedt volop kansen. Met niet alleen een vader die op Amerikaanse basis +2.28 PTAT, +2.75 UDC én +2.02 FLC scoort, maar ook een moederlijn die fantastisch scoort op RZG én een hoge melkproductie brengt Josie PP RDC iets aparts!

Grootmoeder Julietta P VG-85 (v. Regancrest Milford-P) leverde Stantons Adagio-P-zoon HLB Armani P, bij Göpel Genetics. Inmiddels is hij een dochtergeteste stier en zijn de eerste dochters in Duitsland aan de melk. Ook Semex-stier Dukefarm K&L Balthazar (Balisto x Epic Julia) stamt uit deze familie. Hij was lange tijd de nummer 1 eiwit-vererver van in Nederland beschikbare stieren!

Lot 33 HLB Josie PP RDC (Mc Donald P-Red x Simon P x Milford-P) maakt deze koefamilie beschikbaar voor zowel rood- als zwartbont en kan spoedig toegevoegd worden aan uw spoelprogramma!


HLB Armani P (Adagio P x Julietta P VG-85)


6e Moeder: CAS Jameika VG-86 (v. Goldwyn)

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende