Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Homozygoot hoornloos roodbont met indrukwekkend profiel!

A.s. zaterdag vindt de eerste Bavarian All Breeds Spring Sale plaats in het Duitse Möchenau. Deze veiling is online te volgen en ook meebieden via FarmersBid.com is mogelijk! Er worden dieren van maar liefst zes verschillende rassen geveild. Onder het aanbod bevindt zich ook een topper uit de stal van HWH Holsteins, namelijk een homozygoot hoornloos, roodbont vaarskalf die terugvoert op fokkoe Zani Formation Minny EX-92!

De familie Weckesser (HWH Holsteins) biedt de zeer interessante HWH Alena PP Red (lot 39) aan. Dit vaarskalf is een dochter van de stier 3STAR HWH Globed P Red en test 151 gRZG met zeer hoge gezondheidsfokwaarden (125 gRZN/122 gRZGes) en fantastisch exterieur (127 EUT/123 FUN/136 gRZE). Daarbij bezit ze ook nog eens A2A2 Beta Caseïne en BB Kappa Caseïne! Met haar totaalfokwaarde is ze de hoogste homozygoot hoornloze Globed P Red-dochter in Duitsland.

Alena PP Red komt uit een zeer imponerende en bekende koefamilie binnen Europa, namelijk die van de Italiaanse fokkoe Zani Formation Minny EX-92. Niet alleen bracht deze familie stieren als Zani Bolton Mascalese, GP Atom-Red @GPlus en Grappa @VOST, maar ook de topseller van de VOST Select Sale 7 - Ananas P Red - en volle zus van grootmoeder Auster-Red komt uit deze koefamilie. Gywer RDC-dochter Ananas werd destijds voor maar liefst € 40.000 verkocht aan CRV. Een hoornloze en roodfactor kleindochter uit deze veilingtopper staat op dit moment zelfs in de top 100 gNVI.

Lot 39 HWH Alena PP Red (Globed P Red x Sandro P Red x Gywer RC) - Pedigree zonder Salvatore RDC!

Om online mee te kunnen bieden is het noodzakelijk om u voortijdig te registreren. Mocht u nog geen account hebben op FarmersBid.com, dan kunt u via deze link een account aan te maken. 

 


Zani Silver Ambra VG-86, 4e moeder

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende