Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

HET Adora Chanel VG-86 gefotografeerd!

De eerste kalfs Stantons Adorable van Hurkmans ET stamt via grootmoeder Roccafarm Beacon Chrissy VG-87 af van de bekende Larcrest Juror Chanel EX-93HET Adora Chanel VG-86 werd door Hurkmans als embryo aangekocht uit de melkrijke De-Su Balisto-dochter Diepenhoek Chanel VG-87 en heeft inmiddels al veel kunnen betekenen voor het fokprogramma van Hurkmans ET.

HET Adora Chanel VG-86 blonk als jong kalf al uit door haar complete profiel met hoge scores voor TPI, NVI en RZG. Als pink werd ze dan ook meerdere malen gespoeld met stiervaders zoals Denovo 8084 Entity, Regan-Danhof Copyright en Gywer RDC. De spoeling met de laatstgenoemde stier bleek het meest succesvol, nadat uit deze combinatie de zeer hoog testende HET Gywer Chayenne RDC geboren werd. Haar geweldige eigenschappen, in combinatie met haar top pedigree, maakte haar zeer gewild. Tijdens de HighlightSale in januari 2020 werd ze voor € 6.500 verkocht aan een Duitse fokker. Haar huidige profiel resulteert een jaar later altijd nog in een hoge 158 gRZG!


HET Gywer Chayenne RDC (Gywer RDC x HET Adora Chanel VG-86)

Ook Regan-Danhof Copyright-dochter HET CR Chalice laat een fraai profiel zien met 341 gNVI & 156 gRZG. Daarbij bezit ze een extreem hoge exterieurscore van 140 RZE met 129 EUT in Duitsland! Nu ze bijna een jaar oud is zal het niet lang meer duren voordat ook zij door middel van spoelen de volgende succesvolle generatie zal voortbrengen.

Vorig jaar werd de eerste kalfs Adorable van Hurkmans al met VG-86/VG-87 UI ingeschreven. Met deze VG-score zorgt ze voor een geweldige pedigree en doet ze de Larcrest Chenile/Larcrest Juror Chanel lijn ere aan. De capaciteit van deze familie wordt dan ook goed samengevat in de fraaie foto van Chanel VG-86, die onlangs van haar gemaakt is!

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende