Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

GenHotel verwelkomt Neppelenbroek als nieuw lid

Nieuw lid bij GenHotel is Robert Neppelenbroek, woonachtig in het Drentse Drijber. Robert is als fokkerij-specialist in dienst is bij een internationale fokkerijorganisatie en weet zijn hobby en passie ook te bedrijven met zijn eigen fokkerij. Met succes, want inmiddels heeft hij zowel op het gebied van exterieur als index meerdere talentvolle dieren gefokt. 

Neppelenbroek investeerde in diverse gerenommeerde koefamilies, waaronder A Brookview Tony Charity EX-97, Prairie-Hoeve Marie EX-92 en MS Welcome Colby Taya VG-88, in zowel embryo's als ook in melk- en jongvee. Uit de Giessen Charity-lijn van de Brookview Tony Charity EX-97-familie heeft Robert inmiddels een eigen lijn weten te fokken. Keuringsucces was er voor o.a. Maple-Downs-I GW Atwood-dochter Charity 4In 2018 tijdens wist ze de 1b positie bij de vaarzen op de nationale HHH-show te pakken. Deze fraaie Atwood uit Giesen Charity 44 EX-91 (v. Million) is ingeschreven met VG-88 (VG-89 UI). 


Charity 4 VG-88 (v. Atwood), inmiddels in 3e lactatie

Uit de lijn VG-86 Jedi x VG-89 Goldwyn x Giesen Charity 14 EX-91 (v. Duplex) x Giessen Charity 4 VG-88 (v. Stormatic) fokte Neppelenbroek de 9e generatie VG/EX met Our Favorite Undenied-dochter Charity 16. De Undenied uit de VG-86 Jedi werd in haar eerste lactatie namelijk al ingeschreven met de maximale score als vaars van VG-89 met VG-89 uier!


Charity 16 VG-89 (VG-89 UI) v. Our Favorite Undenied

Uit de van oorsprong Amerikaanse MS Welcome Colby Taya VG-88 koefamilie kocht Robert Siemers Rengd Parfect embryo's uit een King Doc x De Oosterhof Mon Tahaya VG-86, eigen aan De Oosterhof. Dit leverde vier drachtigheden én daarmee ook vier vaarskalveren op! Bijzonder is de 3044 gTPI & +2.57 gPTAT scorende TahayaHiermee is Tahaya niet alleen de hoogste Parfect van deze vier, maar ook de nummer 4 gTPI Parfect-dochter in Europa! Binnenkort zal Tahaya gespoeld worden.


Grootmoeder van de nr. 4 gTPI Parfect in Europa: De Oosterhof Mon Tahaya VG-86 (v. Montross)

Meer weten? Bekijk hier het profiel van Robert Neppelenbroek.

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende