Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Eerste dochter K&L SK Kontiki Red ingeschreven!

De familie Goesten-Pullen is één van de vele bedrijven die regelmatig embryo's uit het 3STAR EmbryoProgramma inzet. Eén van deze ingezette embryo's (Bentehoek Andy Red x K&L SK Kontiki Red) groeide uit tot een fraai vaarskalf, namelijk 3STAR Konika RedInmiddels is Konika Red zo'n twee maanden aan de melk en kon ze onlangs worden getoond aan de stamboek-inspecteur voor haar eerste score.

Zowel K&L SK Kontiki Red VG-85 als haar volle zus K&L SK Konzert Red VG-88 zijn volop gebruikt in het 3STAR Fokprogramma. De Silky-Red-dochters zijn beiden in hun tweede lactatie en fokten hoge nakomelingen op basis van RZG. Daarnaast imponeren ze ook nog eens in hun fraaie type, beste uiers en geweldige beenwerk! Iets wat de Wilder Kanu 111 RDC VG-88 familie dan ook zeker kenmerkt.

De Andy Red-dochter van Kontiki Red VG-85 weet het geweldige exterieur van deze koefamilie te bevestigen. 3STAR Konika Red ontving namelijk de fantastische score van VG-88 AV met MAX VG-89 BE! Met deze score is ze tevens de hoogst ingeschreven Andy Red-dochter in Nederland! 


3STAR Konika Red VG-88 (v. Andy-Red)


K&L SK Kontiki Red VG-85 (v. Silky-Red)


​3e Moeder: Wilder K25 Red EX-90 (v. Brekem RDC)

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende