Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende

Adoreer de prachtige Sharma Red

Onlangs was het de beurt aan Exloër K&L OH Sharma Red om haar kwaliteiten voor de camera te tonen. De Wilder Mark RDC-dochter uit K&L SV Sunny Red is een zeer fraaie pink met een compleet en foutloos genomics profiel. Inmiddels is ze bijna gereed om gespoeld te worden, waarmee de volgende generatie uit de Amerikaanse Gen-I-Beq Planet Silk RDC EX-90 familie haar fokkrachten kan doorgeven.

Exloër K&L OH Sharma Red is in gezamenlijk eigendom van Exloër Holsteins, De Oosterhof en 3STAR Genetics. Sharma Red heeft maar liefst drie halfbroers die worden ingezet bij KI-stations. Één hiervan is K&L OH Matty P RDC (155 gRZG), waarvan inmiddels sperma beschikbaar is en die nu als stiervader veelvuldig wordt ingezet. Deze koefamilie is foktechisch gezien erg sterk, want ook stieren als  Mr Salvatore RDC, Shimmer RDC, Sympatico RDC, Savage RDC, Laron P Red en Swingman-Red zijn uit deze diepe, van oorsprong Canadese koefamilie gefokt. 


K&L OH Matty P RDC, Tirsvad Match P RDC halfbroer van Sharma Red

Moeder K&L SV Sunny Red is ook daadwerkelijk het zonnetje van stal. Met een lactatie waarde van maar liefst 137, is ze als vaars veruit de beste productiekoe van de veestapel van De Oosterhof. Inmiddels zijn er uit Sunny Red 25 vrouwelijke nakomelingen geboren die zowel op NVI als op GTPI én RZG basis het super doen!


​K&L SV Sunny Red (v. Salvatore RC), moeder van Sharma Red

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende