Vorige
Genomics Nieuws
Volgende

+2429 GTPI Defender bij Lakeside

Aan de site van Lakeside Holsteins zijn enkele dieren toegevoegd. Wat te denken van Lakeside Upstream Faith, een Defender dochter uit de Ralma Juror Faith familie met +2429 GTPI en +148 GRZG. Zij is in eigendom van Upstream Holsteins (eigen aan Sjoerd van Vliet) en K&L. Haar moeder is Padkaer Denim Faith, een zeer hoge Denim dochter die via dochters van Superstition, Pronto, Goldwyn, Finley en Durham terugvoert op Ralma Juror Faith.

D-R-A August EX-96

Ook Future Dream H. Rosalie Red is in eigendom van Upstream Holsteins. Zij is een Big Apple dochter uit niemand minder dan Zeedieker Roseanna Red EX-91, de Algemeen Kampioene Roodbont van de HHH-Show 2014. Zowel de vader van Rosalie Red, Big Apple (Talent x KHW Regiment Apple Red EX-96 x Kamps-Hollow Altitude EX-95), als haar moederlijn voert terug op de geweldige fokkoe D-R-A August.

Regancrest-PR Barbie EX-92

Nog een zeer fraai individu bij Lakeside is Future Dream H. Boobs (foto boven), een dochter van een Regancrest GV S Bradnick. Haar moeder is een met VG-88 ingeschreven Mac dochter uit Regancrest G Brocade EX-92. Brocade is op haar beurt een Goldwyn dochter uit een van de meest populaire fokkoeien van de afgelopen jaren; Regancrest-PR Barbie EX-92. Aangezien Bradnick (Sanchez x Shottle x Barbie) ook uit de Barbie familie stamt is Boobs het resultaat van een geslaagd stukje lijnenteelt.


Future Dream H. Rosalie Red

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende